Nevjerica, suze i beznađe na licima članova Željezničara: Bašićev pogled u daljinu, suze Muftića...

Nakon poraza od Zrinjskog

Nevjerica, suze i beznađe na licima članova Željezničara: Bašićev pogled u daljinu, suze Muftića...

Eldar Ganibegović, foto: Admin Čaušević

Željezničar je večeras doživio još jedan poraz, ali on je itekeko teško pao svima u sarajevskom klubu iako se radi o porazu od prvaka Bosne i Hercegovine, s obzirom na način na koji je on došao.

U okviru osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Zrinjski je u Mostaru rezultatom 2:1 savladao Željezničar.

Gosti su nakon prvih 45 minuta vodili pogotkom Jašarevića, ali je Zrinjski u 80. i 92. minuti preo Jakovljevića i Mišića stigao do preokreta i pobjede.

Četvrti je ovo vezani poraz za ekipu Željezničara, ali ovaj itekako boli zbog načina na koji je došao i to protiv najjačeg protivnika u državi.

Reakcije kako igrača, tako i trenera Željezničara sve govore, a naš fotoreporter je na licu mjesta zabilježio nekoliko fotografija koje oslikavaju beznadežno stanje gostiju.

Oglasi

Nermin Bašić sjedio je na klupi i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka s pogledom razočarenja u daljinu.

Golmanu Muftiću je možda i najteže pao večerašnji poraz, s obzirom na to da je pustio i suzu.

Kao pravi gospodin ponio se njegov kolega iz Zrinjskog, Marić, koji je prišao da ga utješi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nevjerici su mnogi samo poklekli i spustili glave na travnjak stadiona Pod Bijelim brijegom, a sve zabilježene fotografije možete vidjeti u gore priloženoj fotogaleriji.

 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1648586005
Uvijek sam volio Zelju, uvijek navijao za "Bosnjacke" timove. Medjutim kad se realno sagleda situacija, Zrinjski je Klub koji predstavlja nasu domovinu, a ovi Zeljo, Sarajevo , Velez sprdancije rodjak teske, kriminal , korupcija. Naprijed Zrinjski lomi sviju , jos da vam navijaci pocnu postovati drzavu, pa iztetovirao bi Zrinjski.
6 3
rabodimis
Bio sam uvjeren da ce izgubit sugavi fasisticki klub.. Jbo im pas mater odvratnu..
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi