Razočarao klub jer je bio na Boltovoj zabavi, pa se odmah morao testirati

Dobre vijesti za Sterlinga

Razočarao klub jer je bio na Boltovoj zabavi, pa se odmah morao testirati

E. Čaušević

Usain Bolt je jučer saopštio da je pozitivan na koronavirus što je zabrinulo mnoge jer je svega prije nekoliko dana organizovao zabavu za svoj 34. rođendan.

Jedan od najboljih atletičara svih vremena je jučer objavio video na kojem je potvrdio da je zaražen, ali da se dobro osjeća i da nema nikakve simptome. Također, već se nalazi u samoizolaciji.

No, mnogi su se zabrinuli jer je prije svega nekoliko dana Bolt organizovao zabavu za svoj 34. rođendan. Na zabavi je bilo mnogo poznatih ličnosti među kojima je i zvijezda Manchester Cityja, Raheem Sterling.

U Cityju su bili ljuti na Sterlinga što je prekršio pravilo i išao na zabavu na kojoj je bilo mnogo više zvanica od dozvoljenog. Također, to se desilo u trenutku kada City očekuje početak priprema za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, engleski klub je jutros saopštio dobre vijesti i otkrili su da se Sterling jučer testirao, te da su nalazi negativni. Još uvijek nije poznato koliko će njegov odmor trajati, te kada će se vratiti u Manchester.

No, Sterling će se morati ponovo testirati kada se vrati u Englesku, a zatim i prije početka priprema svog tima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi