Zinchenkova zaručnica izgubila živce, pa javno kao niko do sada isprozivala Pepa Guardiolu

Nije mogla da izdrži

Zinchenkova zaručnica izgubila živce, pa javno kao niko do sada isprozivala Pepa Guardiolu

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja dobili su zasluženi odmor iako sezona nije završila onako kako se očekivalo.

City je neočekivano ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Lyona iako su bili favoriti za osvajanje ovog trofeja. Ipak, ekipa Pepa Guardiole ni ovaj put nije uspjela da dođe na tron Evrope, te je titula Lige prvaka ponovo za Građane ostala samo san.

Nakon što je City ispao iz Evrope u centru pažnje se našla zaručnica igrača ovog tima Oleksandra Zinchenka. Naime, prelijepa Vlada Sedan je odlučila da se oglasi nakon što je Lyon izbacio City, a njenog zaručnika nije bilo ni na mapi u mečevima Lige prvaka.

Vlada, koja je inače sportska novinarka u Ukrajini, odlučila je da se oglasi na društvenim mrežama i kritikuje Guardiolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Možda nemam pravo ovo da kažem, a možda će mi Zinchenko prigovarati i reći da ovo izbrišem. Ipak, moram da kažem to sada i da se suzdržim od psovki. Ispadanje iz Lige prvaka je samo Guardiolina krivica. Kriminalno je postavio taktiku i on je jedini krivac. Nemam riječi za način na koji su ispali, pa pogledajte samo kakve igrače je ostavio na klupi (uključujući i njenog zaručnika). Ne razumijem nikako šta je htio da postige takvom taktikom", napisala je Vlada.

He hilariously interrupted her live broadcast to celebrate Ukraine's qualification for Euro 2020

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosim
Hahaha cuj kad je doslo vreme da svakave fufe komentarisu fudbal
6 1
Maestro
Kad se petlja gdje joj nije mjesto lezi na krevet raširi noge i čekaj zaručnika radi što najbolje znaš ne petljaj se u taktiku
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi