Posao od 100 miliona eura, sve potpisuje Pep Guardiola

Martinez stiže na Etihad?

Posao od 100 miliona eura, sve potpisuje Pep Guardiola

E. Škorić

Barcelona je dugo pokušavala da dovede Lautara Martineza, a sada joj posao kvari Manchester City.

Bivši trener Barcelone Pep Guardiola želi da kupi novog napadača i smatra da je Martinez iz Intera idealan za njegov tim. Tako bi Argentinac, za kojim mjesecima ludi Barcelona, mogao put Engleske.

City je spreman Interu da plati nešto manje od 100 miliona eura, mada je Inter uvjeren da će dobiti 110 miliona eura, koliko je izlazna klauzula ovog sjajnog golgetera.

Barcelona je tražila načine da prođe jeftinije, vidjet ćemo hoće li City na kraju povećati ponudu, ispuniti uslove Intera i završiti čitav posao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pep je navodno upravi dao saglasnost da "pojača" cifru i da otkupi ugovor Martineza, koji bi trebao da bude dugoročna zamjena Sergiju Agueru i žestoka konkurencija Gabrielu Jesusu.

U međuvremenu, mnoge stvari se u Barceloni promijenile i više nije isključeno da je novi trener Ronald Koeman umjesto Lautara odabrao drugo rješenje za napad.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Hajde Pep , ako ovaj prelazni rok ne skrkaš 500 miliona nisi ništa.
3 0
Mele
Prodaj Aguera , ostario je, dovedi mladje, jos samo ti lessi fali. Mozda osvojis ligu prvaka..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi