Znoj oblio navijače Lyona: Ko je osoba u Chelseajevom kampu?

Da li su Plavci realizovali veliki transfer?

Znoj oblio navijače Lyona: Ko je osoba u Chelseajevom kampu?

Nabil Fekir je odavno trebao preseliti na Otok, ali je njegov transfer u Liverpool početkom juna propao nakon što je "zapelo" na ljekarskim pregledima i nakon što su Redsi pokušali u zadnji tren sniziti cijenu.

Posljednjih dana se špekulisalo da bi Fekir mogao završiti u Chelseaju, ali je prelazni rok u Engleskoj završio, a više informacija o potencijalnom transferu krilnog fudbalera Lyona u redove londonskih Plavaca nije bilo.

Navijači Lyonu su mogli odahuti, ali sada se pojavio snimak "Nabila Fekira" u trening kampu Chelseaja.

Naime, engleski klubovi imaju još malo vremena riješiti papirologiju već završenih transfera i predstaviti nova pojačanja, a novi fudbaler Chelseaja Jorginho je danas objavio Instagram "story" koji je zabrinuo navijače Lyona. Naime, na snimku se može vidjeti nepoznata osoba koja se pozdravlja sa Willianom, a mnogi su zaključili da je riječ o Nabilu Fekiru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ostaje nam da se vidi da li je Chelsea zaista realizovao veliki transfer u posljednji čas.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi