Courtois u velikoj dilemi: Nije mi lako, djeca su mi u Španiji
Foto: EPA

Chelsea ili Real Madrid

Courtois u velikoj dilemi: Nije mi lako, djeca su mi u Španiji

M. Šljivak

Golman Chelseaja Thibaut Courtois još uvijek nije dogovorio produžetak saradnje sa Chelseajem.

Sjajni 25-godišnji golman u velikoj je dilemi da li prihvatiti novi ugovor od strane londonskog tima ili se ipak vratiti u Španiju gdje ga želi madridski Real.

Courtois još uvijek ne zna šta će, ali priznaje kako je njegovo srce u Madridu.

"Ne znam ništa o svojoj budućnosti. Tačno je da sam rekao da mi je srce u Madridu, ali je to pogrešnom prenijeto. Imam u Madridu dvoje djece i to nije nimalo lako. Zato sam rekao da mi je srce tamo", istakao je Courtois, te je dodao:

"Imam još godinu dana ugovora. Činjenica je da sam sretan u klubu i drago mi je što me i dalje žele. Ne mogu zaboraviti šta je sve Chelsea napravio za mene. Također, ne vjerujem da će predsjednik Reala mene zvati. Ako me žele, pozvaće mog agenta i uputiće mu ponudu", rekao je Belgijanac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Courtois je član Chelseaja postao 2011. godine. Stigao je iz Genka, ali je odmah posuđen Atleticu u čijim redovima je bio tri godine.

Ipak, 2014. godine je dobio šansu za Stamford Bridgeu. Postao je neprikosnoveni broj jedan, a ugovor sa Plavcima ga veže do ljeta 2019. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi