Pet zvijezda Real Madrida nije na Ancelottijevom spisku igrača za Inter

Veliki broj povrijeđenih

Pet zvijezda Real Madrida nije na Ancelottijevom spisku igrača za Inter

E. Škorić

Real Madrid u srijedu gostuje Interu na stadionu Giuseppe Mezza na početku Lige prvaka.

Carlo Ancelotti, trener Reala, objavio je popis igrača na koje računa za okršaj na Meazzi, a među putnicima za Milano nedostaju petorica igrača.

Radi se o Garethu Baleu, Toniju Kroosu, Daniju Ceballosu, Marcelu i Ferlandu Mendyju.

Prema izvještajima španskih medija, Bale je zadobio povredu tetive koja će ga udaljiti s terena na nekoliko sedmica. Velšanin je danas trenirao odvojeno zajedno s Kroosom, Ceballosom, Marcelom i Mendyjem. Niko od njih nije dostupan za utakmicu protiv Intera u srijedu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se Intrera tiče, otpao je veznjak Stefano Sensi koji se povrijedio u duelu sa Sampdorijom u nedjelju popodne. Alessandro Bastoni nije dovoljno spreman, trenirao je odvojeno, no vrlo lako je mnoguće da zaigra u srijedu.

Inter se nada da će se plasirati u osminu finala Lige prvaka, pošto je prošle sezone ispao još u grupnoj fazi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Nema veze,penal za real madrid
4 14
Klicko
Bale,Ceballos i Mendy zvijezde??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi