9

Komentari (9)

Klicko
Bale,Ceballos i Mendy zvijezde??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
RealMadrid13
Mendy jest igracina..
Krivaja Zavidovići
Bale je zvijezda sigurno! Jedan od najplaćenijih igrača današnjice, ogromno obeštećenje plaćeno za njega, evrogol u finalu LŠ...
Licko
ŠTO SI RETARDIRAN VISE, SMARAS NAROD GLUPIM I RETARDIRANIM KOMENTARIMA, ONI SU ZVIJEZDE KAKVE TI NIKAD NECES BITI
Klicko
@Licko a licko sta mislis da mi malo polickas cmar ? pozz
Klicko
Nema veze,penal za real madrid
dinass
Ti si stvarno psihijatrija,predlazem haldom ujutru,apaurin popodne i prazine uvecer ako budes opet pisao o penalima uduplaj dozu.
Nele.
Pa moguce jer Realovi igraci kampuju u sesnestercu levata a ovi se brane i rukama i nogama. A sumnjivi penali se sviraju za uefalonu, mozda si prijenos imo pa pogrijesio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.