17

Komentari (17)

Gvardijan
@Mostarac94 ta kako kazes malena pokrajina Spanije ima najveci BDP po stanovniku u citavoj zemlji koji im Kasteljani ili ti ga Madridjani otimaju. Ponekad je bolje za sebe zadrzati svoje ne znanje nego pisati nebuloze.
Madridista
Neznanje se piše kao jedna riječ....
user1620593935
Penal Madrid je najvece smece od kluba ikad. Nikad nista bez sudaca
user1620593935
Igralo se dok Penal Madrid ne pobjedi. Penal Madrid je jedini klub koji nikad nista nije osvojio bez pomoci sudaca
Mostarac94
Nemoj zaboravit suze obrisat
user1680025161
Hahahahahahaa glupane idi spavaj
Ramo Legenda
Hajvanu! Sudija produzio 5 minuta. Real dao go u 92-oj, znaci 3 minute prije kraja. Hajvanu! Igralo se do 98-e minute! Hajvanu! Racunaj
user1620593935
Nemam sta racunati. Real najvece smece od kluba
Ramo Legenda
U ecosporta iq manji od ispusni gasova u novog audi a8
ubnt
Sudija zamalo zaplakao. Najmanje 15 cistih faula nije svirao za Real. Dopistio je klaonicu mesara iz Alavesa. Ovdje je dosao sa zadatkom od Sadaka FCa da uzme Realu bodove. Ali , na zalost navijacica Sadaka FC, sudije i komentatora na Areni, Realovi igraci su im se svima redom nayebali mame.
CAGE55
Igraci Alavesa ubise po nogama nista,Nacho odma crveni..Crveni je zasluzen bez sumlje,ali isto tako igraci Alavesa u prvom poluvremenu zasluzlli crveni pogotovo onaj Ugarte ili kako se vec zove..
Mostarac94
Ne moze nam ni sudija nista, crknite dusmaniii, Vamos Real !
Realno01
Čeka se bolesnik Kličko da se požali na sudije,a ja,sramota bi bila,sa igračem manje skoro cijelo drugo poluvrijeme
Ecosport
Haj ne rise majke ti, pa sudije vas guraju zadnjih 80 godina
ubnt
Ecosport, izvini zaboravio sam juce. Pa da nebih i vcrs da zaboravim , onako zestoko ti se nayebem mame u pakas. Izvini jos jednom sto sam zaboravio juce.
Mostarac94
Pa moj eco hajd da to zada navijac sevilje ili valensije al navijac barce koja od kako postoji steli sve zivo jer su malena pokraina Spanije koja bi nesto ko htjela miran budi i uz nogu!
user1620593935
Ecosport, pusti ih... znaju oni dobro da se realu pomaze od kako klub postoji. Nisu oni bez razloga kraljevski klub... klub kralja i drzave...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.