Navijač snimio ljutitu reakciju bahatog Turčina kada je vidio da ga Ancelotti neće uvesti u igru

Arda Guler na meti kritika

Navijač snimio ljutitu reakciju bahatog Turčina kada je vidio da ga Ancelotti neće uvesti u igru

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su nakon preokreta pobijedili Almeriju sa 3:2 u meču 21. kola La Lige, ali na poprilično kontroverzan način. U centru pažnje bile su sudijske odluke i VAR zbog čega je u drugi plan potpuno pao Arda Guler koji bi svojom reakciju prema Carlu Ancelottiju mogao sebi zapečatiti sudbinu u kraljevskom klubu.

Almeria je sinoć iznenadila fudbalsku javnost odličnom predstavom na stadionu Santiago Bernabeu jer su gosti golovima Ramazanija i Gonzaleza nakon prvog poluvremena imali vodstvo rezultatom 2:0.

Međutim, u drugom poluvremenu u prvom planu su se nažalost našle sudije i VAR sistem. Sudija Maeso donosio je čudne odluke, a Almeriju je itekako oštetio u 67. minuti kada je priznao neregularan pogodak Viniciusa Juniora za 2:2.

Gosti su nakon utakmice bili bijesni za takve odluke, a svi su jasno vidjeli da odluke koje su donesene u korist Kraljeva nisu bile ispravne zbog čega se u Španiji digla velika prašina.

Upravo zbog činjenice da se nakon utakmice u Madridu pričalo samo o suđenju u drugi plan potpuno je pao mladi turski fudbaler Arda Guler koji sinoć nije igrao, ali zbog svoje neprimjerene reakcije danas je on glavna tema.

Oglasi

Arda je nedavno debitovao konačno za Real i očito je mladi Turčin očekivao minutažu i u sinoćnjem meču protiv Almerije, ali Carlo Ancelotti nije dijelio isto mišljenje.

Turski veznjak se zagrijavao veći dio drugog poluvremena, ali kada je Ancelotti u 82. minuti izvršio petu izmjenu postalo mu je jasno da neće ulaziti u igru.

To je itekako naljutilo Ardu koji je dok je išao prema klupi za rezervne igrače gledao ka Ancelottiju, a onda je ljutito skinuo marker za zagrijavanje što je jedan od navijača s tribine uspio da snimi i javno objavi.

Ancelotti je leđima bio okrenut i nije vidio Gulerov potez, no video koji se pojavio na društvenim mrežama sigurno neće pomoći mladom Turčinu.

Oglasi

Jasno je da italijanski stručnjak ne trpi takva bahata ponašanja i sigurno je da će imati razgovor s Ardom Gulerom kako bi mu objasnio da su takvi potezi neprihvatljivi.

[related]https://twitter.com/koskonti/status/1749230023331008926[/related]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 18-godišnjak još uvijek čeka debi u La Ligi za Real Madrid i zbog toga je sinoć biti toliko razočaran. Igrao je u Kupu kralja i Superkupu, a u prvenstvu se još uvijek nije okušao i jasno je da i to nestrpljivo čeka.

Guler je ljetos stigao u Real Madrid iz Fenerbahčea za 20 miliona eura iako je imao dogovoren transfer u Barcelonu. No, u prvom dijelu sezone uopšte nije igrao zbog velikih problema s povredama koje su sada čini se konačno iza njega.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nije.bitno
Momak vise razocaran vec ljut . Koja ljutita reakcija ovdje?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi