Uhvaćeni na djelu: Vidjeli su Dilettin bujni dekolte, morali reagovati, a ona na kraju sve objavila

Nisu mogli da odole

Uhvaćeni na djelu: Vidjeli su Dilettin bujni dekolte, morali reagovati, a ona na kraju sve objavila

Endin Čaušević

Real Madrid i Barcelona igrali su sinoć veliki derbi na stadionu Santiago Bernabeu, a iz glavnog grada Španije izvještavala je i italijanska novinarka Diletta Leotta. Ona se pojavila u izazovnom izdanju, a video koji je objavila na Instagramu pokazao je da muškarci nisu mogli da odole kada su je ugledali.

El Clasico ponovo nije iznevjerio ljubitelje fudbala jer smo na Bernabeu koji izgleda zaista spektakularno gledali sjajan okršaj Reala i Barcelone.

U meču ljutih rivala viđeno je čak pet pogodaka, a na kraju kraljevski klub je upisao tri boda jer je slavio nakon preokreta sa 3:2.

Real je ovom pobjedom došao na korak od titule prvaka Španije, a naravno nije moglo ni bez kontroverznih sudijskih odluka o kojoj jutros većinom pričaju u fudbalskoj javnosti.

No, u centru pažnje na El Clasicu našla se i poznata italijanska novinarka Diletta Leotta koja je također bila sinoć na Realovom stadionu "po zadatku", te je uživala u sjajnom okršaju Reala i Barce.

Diletta već dugi niz godina radi za italijanski DAZN, a u posljednje vrijeme sve češće je možemo vidjeti i na španskim stadionima.

Oglasi

Tako je ova poznata novinarka bila sinoć i na stadionu Santiago Bernabeu i javljala se uživo u program DAZN televizije pred početak, te na kraju okršaja ljutih rivala.

Diletta je i ovaj put bila u blistavom izdanju i pokazala je svoje atribute na koje nisu imuni ostali ni navijači Reala koji su bili na tribinama.

Ona je pred početak utakmice objavila i story na Instagramu na kojem je pokazala svoj bujni dekolte, a isti su zapazili i pojedini navijači kraljevskog kluba koji su se našli na tom videu.

Dvojica muškaraca zapazili su Dilettu i odmah ju prepoznali, te nisu mogli da odole, a da ju ne pogledaju.

Oglasi

Čak su na kraju odlučili da reaguju i mahali su kada su vidjeli da italijanska novinarka sve snima, te je taj video na kraju objavila na društvenim mrežama.

Video Dilette i navijača Real Madrida možete pogledati na OVOM LINKU.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ona je na svoju objavu sa sinoćnje utakmice dobila velike komplimente za izgled i stajling, a na istu dobila je skoro čak 120.000 lajkova, te preko 500 komentara.

Inače, na Instagramu ovu poznatu italijansku novinarku prati preko čak devet miliona ljudi. U vezi je s golmanom Lorisom Kariusom s kojim je prošle godine dobila kćerkicu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi