Tom Brady prepoznaje klasu - Sa svima samo zajednička, a sa Modrićem posebna fotografija

Nakon pobjede protiv Barcelone

Tom Brady prepoznaje klasu - Sa svima samo zajednička, a sa Modrićem posebna fotografija

Esmer Oštraković

Fudbaleri Real Madrida sinoć su ostvarili pobjedu u El Clasicu protiv Barcelone. Konačan rezultat bio je 3:2 za domaći tim.

Nakon utakmice igrači Real Madrida imali su posebnog gosta u svlačionici, a radi se o jednom od najvećih sportaša ikada Tomu Bradyju.

On je na neki način nakon utakmice proslavio pobjedu sa igračima Reač Madrida.

Fotografija o kojoj se najviše govori jeste ona sa Lukom Modrićem.

Oglasi

Kada je riječ o samoj utakmici Barcelona je dva puta imala prednost u Madridu protiv Reala, ali je na kraju pobjedu ostvario domaći tim i to nakon preokreta i gola u posljednjim trenucima utakmice.

Ova pobjeda Real Madrida znač i to da su praktično došli na korak do osvajanja titule prvaka Španije. Sada imaju 11 bodova prednosti u odnosu na Barcelonu i čini se da je sve gotovo.

Odmah na startu utakmice gol. Raphinha je centrirao iz kornera, a Christensen u šestoj minuti Barceloni donosi prednost na Bernabeuu.

Penal za Real Madrid u 16. minuti. Cubarsi ga je napravio, Vinicius preuzima odgovornost i pogađa za 1:1.

Robert Lewandowski prijeti u 25. minuti. Njegov udarac glavom ide tik iznad prečke, da bi tri minute kasnije Lunin ponovo zaustavio pokušaj Yamala. Mislio je tinejdžer da je gol, konsultovan je i VAR i na kraju od pogotka nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrala se 69. minuta kada Fermin Lopez pogađa za 2:1 nakon što je pokupio jednu odbijenu loptu, no samo četiri minute kasnije Vazquez na asistenciju Viniciusa vraća stvari na početak.

Ter Stegen zaustavlja pokušaj Viniciusa Juniora u 78. minuti, no prva minuta sudijske nadoknade donosi novi gol i tri boda Realu. Junak je bio Jude Bellingham.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti