5

Komentari (5)

user1676264522
Da Modric zna da ovaj tzv (novinar) pise o njemu bar tri puta na ovom portalu TUZIO BIH GA....Ja sam Realovac ali stvarno dosta vise o njemu..
Jeboovenovinare
Sta je sa Modricem ????????????????????????????????????????????????
ubnt
Ako bude pošteno suđenje sve osim pobjede Reala će biti veliko iznenađenje. Naravno, kriminalci iz Katalonije imaju asa u rukavu. Plaćene sudije unaprijed, tako da sve je moguće. Jedino sa sudijama imaju šanse.
Madridista
Upravo tako. Ali čini se da im ponestaje para. Ako ne ove, onda sljedeće sezone bi mogli konačno dobiti fer prvenstvo. Bez favoriziranja katalonskih varalica. Mislim da bi konačno i bilo vrijeme...
ubnt
18 godina su uplaćivali Negreiri novac. Skoro 2 decenije špansko prvenstvo je ne regularno. Varalice su bez imalo srama neki dan iskupili sve predsjednike da bi navodno se isplakali kako su nevini. Skup bivših predsjednika barcelone je kriminalni skup. I na ovom portalu postoje bolesnici koji ih brane. Kriminalci iz Katalonije su sramota evropskog fudbala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.