8

Komentari (8)

Klicko
Penal za penal madrid
Mostarac94
Neko kupuje klubove a neko svadbe organizira na stadionu…
ubnt2
@Mostarac94 Što je tebi samo Barcelona u glavi, a govoriš kako je Barca mali klub, pa što se onda opterećuješ Barcelonom i stalno pišeš o njoj. P.S. Barcelna je veće sportsko društvo od tvog Reala...
Mostarac94
Do 90te niste postojali na Europskoj sceni jasta vec ste mali, moram vas kad kad spomenut da sve uvjerite koliko ste mali, jel se jos slavi pobjeda nad Realom?
ubnt2
@Mostarac94 Pa možda druže upravo to...Sam sebi postaviš pitanje i u isto vrijeme ga odgovoriš ako si primijetio.Barca je jedini klub gdje pobjedi Real u nekoj sezoni kada je "nepobjediv", znači u toj sezoni (nebitno sad kojoj) Real može svakog naguziti i Bayern i PSG i Liverpool ali na kraju dođe Barca i to u sred Bernabeua i s velikom lahkoćom uvali 4-vorku, 5-icu ili 6-icu bez ikakvih problema.To je prva stvar, neka si me podsjetio.Druga stvar, vidim ja da Mostarac bježi sa teme kada napišem da je Barcelona možda i zvanično najveće sportsko društvo titulama Europe u futsalu, rukometu...Ima tu još trofeja ali navodim samo primjere onih sportova kojih Real maNe.A šta bi onda rekao za PSG, za City, da li oni uopšte imaju historiju, za Juve, za Chelsea.Barca je za njih izmislila fudbal i evropsku scenu.P.S. vidim vi ste osvajali u Hitlerovo i Staljinovo doba kada se igralo sa krpenjačom a ove krađe prije 4,5,6 godina i više neću ni pominjati, tkd manje čapri za svoj Real.P.S na kraju krajeva gleda se koji je trofejniji tim, Barcelona recimo ima više trofeja inače od Milana, Bayerna, Liverpoola (od Milana jedno 40 trofeja više,od Liverpoola ja mislim 21 i Bayern 9-10) ADIOS. BernaLEO.
Mostarac94
Mozda nisi primjetio al vijest je o Realu? Tako da sta ces ti na vijesti o Realu a napadas mene sto barcu spominjem hahaha P.S u sportovima gdje ima Real vi ste ispod, a to kriket odbojka stolni tenis da racunas hahahahahha jadno
ubnt2
@Mostarac94 Pa ti što si naučio papanski gledatit samo jedan sport, to je tvoja stvar.Drugo, ja stvarno ne znam da ti opišem koliko si ovdje sad ispo....Vijest je o Realu a Mostarac o Barceloni.Nisam znao kliko je vama svima Barcelona u glavi da je stalno spominjete.Kada je vijest o nekom timu, pišeš na tu temu...P.S NEMOJ SAMO DA NAPOMINJEM KOLIKO SI TI PUTA NAPISAO KOMENTARA NA OBJAVAMA BARCELONE.
Blibra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti