Ancelotti prekrižio četiri zvijezde u Real Madridu

Mogu tražiti nove klubove

Ancelotti prekrižio četiri zvijezde u Real Madridu

Endin Čaušević

Carlo Anchelotti se ljetos vratio u Real Madrid i navijači su zadovoljni dosadašnjim igrama kraljevskog kluba.

Jasno je da je Anchelotti dobio dosta drugačiju ekipu nego u prvom mandatu, ali uspio je posloži kockice, te Real izgleda dosta dobro na terenu.

Anchelotti ima zanimljiv roster igrača na raspolaganju i jasno je da ne mogu baš svi dobiti šansu. Zbog toga su neki fudbaleri nezadovoljni što nemaju veću minutažu i kako stvari stoje u januaru bi mogli da napuste Santiago Bernabeu.

Španski mediji navode da se to posebno odnosi na Edena Hazarda čiji dolazak u Real Madrid je čini se bio veliki promašaj. Belgijanac ima problema s povredama, ali i kada je zdrav većinom je na klupi.

No, Hazard nije jedini kojeg je Ancelotti otpisao. Pored njega tu se ističu Isco, Luka Jović i Jesus Vallejo koji obično mečeve počinju s klupe i šansu dobiju tek u finišu utakmice.

Mediji u Španiji pišu da je Ancelotti dao zeleno svjetlo da ovi igrači idu na transfer listu jer je očito da ne računa previše na njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, treba istaći da oni još imaju priliku da se dokažu i pokažu Ancelottiju da griješi jer je ostalo još 11 mečeva do početka januarskog prelaznog roka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Siop
Anchelotti ocam' ???
4 0
Bereta
Meni se cini da Jovicu ne gine neki prosjecni klub u prvoj ligi srbije buhahahaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi