"Real Madrid će osvojiti naslov prvaka Španije"
Foto - EPA

Fudbaler Kraljeva uvjeren

"Real Madrid će osvojiti naslov prvaka Španije"

Midhat Šljivak

Sezona u španskoj La Ligi već je više od dva mjeseca u prekidu.


Uzrok je naravno pandemija koronavirusa, ali čelnici ovog takmičenja na čelu sa Javierom Tebasom čine sve kako bi se sezona nastavila.

Barcelona je nakon 27 utakmica vodeća u prvenstvu Španije sa dva boda više od najvećeg rivala Real Madrida, no fudbaler Kraljeva Lucas Vazquez tvrdi da će njegov tim na kraju biti šampion.

"Svi igrači Real Madrida su istinski profesionalci. Radimo sjajan posao tokom karantena, dosta treniramo i kada se La Liga vrati, osvojit ćemo naslov prvaka", uvjeren je Vazquez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fudbalska sezona u Španiji trebala bi se nastaviti sredinom juna, a sve utakmice će se naravno igrati bez prisutva publike.

Do augusta bismo trebali saznati ime šampiona, a to će biti ili Barcelona ili Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi