Real Madrid će ubrzo predstaviti veliko pojačanje, navijači nestrpljivo čekaju

Chelsea prihvatio ponudu

Real Madrid će ubrzo predstaviti veliko pojačanje, navijači nestrpljivo čekaju

Edmir Škorić

Real Madrid ima potrebu da dovede nekoliko velikih imena poslije odlaska Cristiana Ronalda i uprava Kraljeva ne sjedi skrštenih ruku.

Otišao je Ronaldo u Juventus, ali je Real zaradio više od 100 miliona eura i sprema nekoliko spektakularnih transfera.

Sve je nekako izvjesnije da će Eden Hazard biti Ronaldov nasljednik, a Real je Chelseaju poslao ponudu za njega i za njegovog saigrača iz reprezentacije Belgije Thibauta Courtoisa.

I dok Chelsea nema želju da pusti Hazarda, pa se nećka, navodno je prihvatio ponudu za Courtoisa, koji će biti zamjena Keyloru Navasu, a Real bi konačno trebao da pronađe dugogodišnje rješenje na golu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako se nonstop David De Gea povezivao s Realom, Španci su na kraju odlučili da ukažu šansu Courtoisu, 26-godišnjaku koji već dugo vremena briljira na golu Chelseaja, s kojim je prošle godine bio prvak Engleske.

Prema izvještajima, Chelsea je prihvatio ponudu od 31 milion funti i samo je pitanje dana kada će i zvanično Courtois da se vrati u Madrid. Podsjećamo, prije Chelseaja sjajni Belgijanac branio je u Atleticu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
31 million hahahah Smjesno je naposati to, ocigledno je da ne pratis nogomet
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi