Perez je uletio u svlačionicu i poručio Benzemi: "Karime, ako ovako nastaviš..."
FOTO: Real Madrid

Šta se dešavalo nakon utakmice protiv Valladolida?

Perez je uletio u svlačionicu i poručio Benzemi: "Karime, ako ovako nastaviš..."

Haris Zilić

Real Madrid se brzo oporavio nakon poraza u El Clasicu od Barcelone (2:1), a to su potvrdili i u nedjelju savladavši Valladolid u 27. kolu La Lige sa ubjedljivih 6:0.

Prvo ime susreta bio je sjajni Karim Benzema koji je postigao hat-trick.

Ubjedljiva igra raduje navijače Reala, ali i forma Karima Benzeme koji je stigao do 14. prvenstvenog gola u tekućoj sezoni.

Kraljevski klub očekuje i dvomeč četvrtine finala Lige prvaka protiv poljuljanog Chleseaja.

Naravno, gledajući formu i sva dešavanja Real je u tom dvomeču favorit, ali opet su na oprezu.

Nakon utakmice protiv Valladolila u svlačionicu je ušao prvi čovjek kluba Florentino Perez i obratio se sjajnom Benzemi.

Oglasi

"Karime, ozbiljan sam..., ako ovako nastaviš igrati kao u nedjelju ne treba da brinemo. Idemo uzeti novi trofej u Ligi prvaka", poručio je Perez pred punom svlačionicom.

Naravno, riječi prvog čovjeka kluba sigurno su godile Benzemi, a da li Real i ove sezone može do kraja u Ligi prvaka saznat ćemo u naredna dva mjeseca.

U prvenstvu Barcelona ima velikih 12 bodova prednosti 11 kola prije kraja, ali sigurno da se u Realu neće tek tako oprostiti i od titule.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U narednom kolu Real dočekuje tim Villareala. Još jedna nezgodna utakmica, ali nema sumnjeda je "šestica" protiv Valladolila napunila samopouzdanjem cijelu ekipu.

Duel Reala i Villareala na rasporedu je u subotu 8. aprila.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convicts
Dobit ces po bulji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi