Real Madrid je donio odluku o Keyloru Navasu

Mora da ode

Real Madrid je donio odluku o Keyloru Navasu

Edmir Škorić

Iskusni golman Real Madrida Keylor Navas (32) morat će da ode na kraju sezone.

Fantastični kostarikanski golman odbio je ranije priliku da potpiše za Crvene đavole sa Old Trafforda i to iz jednostavnog razlog jer želi da se bori za mjesto u Realu.

Međutim, Navas je dobio loše vijesti jer mu je Real saopštio da se na njega ne računa i da će biti prodan.

Ove informacije objavio je novinar iz Madrida Edu Aguirre, koji tvrdi da su u Realu jednostavno prekrižili Kostarikanca i rekli mu da će ga prodati.

Navas je branio dobro kod Zinedinea Zidanea u prvom mandatu, no sada je zamjena za Thibauta Courtoisa i jasno je da neće imati priliku da brani, a Real želi da njegovo mjesto preuzme neko od mladih i talentovanih golmana.

Keylor Navas prije četiri godine bio na korak od Uniteda

Navas je 2015. godine bio na korak dolaska u Manchester United.

Tada je trebao biti dio transfera u kojem je De Gea trebao preći u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, sve je propalo u posljedni čas. Faks kojim je poslat ugovor se pokvario, papiri na vrijeme nisu stigli i transfer Reala i Uniteda je propao.

Četiri godine kasnije Kostarikanac bi ipak mogao stati na gol Uniteda, ali ponovo sve zavisi od Davida de Gea i njegove odluke o ostanku ili odlasku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi