Nekoliko sumnjivih situacija u San Sebastianu

Real Madrid je novi lider u Španiji!

38

Komentari (38)

TheLegendKiller
Joj sto volim gledati sada ove Katalonce sto se bune. Brajo gdje ćeš?Kada je Uefaloni i Luzerpulu bilo namjesteno da osvoje La Ligu/Ligu Prvaka onda se niko nije bunio.Hvala!
Nele.
Pola Europe se zalilo na sudzenje protiv uefalone i oni nesto pricaju. Sve jasno ko suza, ometan golman iz ofsajda i ponisten gol a Benc igro ramenom i gol regularan. Sad samo izdrzat i tron ide KRALJEVIMA. ABD.
YouTalkinToMe
Poklopi se, kakve uefalone, vise niko i ne pamti kad su zadnju ligu prvaka osvojili a real uefadrid tri zaredom pomocu sudija osvaja a i zadnje prvenstvo u spaniji kad su osvojili malaga im morala pustiti u predzanjem kolu da bi ostali prvi.
TheLegendKiller
Joj kako volim ove likove sto nesto lafo sad sudijama govore.De ba ljudi sta vam je sudija završio"skole i škole "da bi postao sudija coek ima diplomu za to,a jok onda se tu nadje neki lik koji mu proturijeci misleći da je pametniji od sudije.I u ostalom svi gledaju samo Penal Madrid i Uefalonu sta i kako kao da uopšte nema drugih klubova na svijetu.Gdje je Luzerpul gdje je Djubrentus?Sta sa njima i njima je previše namjesteno nego samo se mora gledati na Penal i Uefalonu.Hvala!
Ale23
Realno je sudjenje smijesno. Gore nego PL BIH.
Ivica_Osim8
iskreno **** mi se i za Barcu i za Real, al ako je ovo penal ja sam Nikola Tesla
BobPaisley
...Penal Madrid i Uefalona su najzasticeniji klubovi na svijetu...to kako sudije guraju ova dva kluba nije vidjeno nikada u historiji fudbala.
TheLegendKiller
Ma ja samo gledaj Penal Madrid i Uefalonu a to gdje je Luzerpul ili Djubrentus te nije briga?Hvala!
ryan.giggs
Ako kažemo da je bio penal, bila je i ruka Benzeme gdje je iskontrolirao loptu, a tu je i poništen regularan gol Sociedada. Cirkus. Da je Real bio prvi u martu, ne bi se više igralo, ali evo pronašli su način kako da budu prvi.
EdinGR
Da, baš je logično to što si napisao, pazi:"Ako je bio penal, bila je i ruka Benzeme". Pa takva rečenica se ne viša često, moram ti priznati. Penal čist kao suza, sapletanje je očigledno, ruke Benzeme nije bilo, Merino je imao uticaja kod gola koliko god to neko htio priznati, čak se ni oni nisu bunili, da nije imao uticaj i da se nije pomjerio (izmaknuo) da lopta prođe gol bi bio regularan. Mada je pitanje da li bi to ušlo u gol uopšte da se on nije našao na tom mjestu i zaklonio golmana u tom trenutku. Loša utakmica za gledanje sinoć, mogu ove ekipe dosta više ponuditi.
ryan.giggs
Slijep si koliko si i neutralan. Hajde što si neuk, pa ne poznaješ osnove pravila fudbalske igre, ali da VAR sudije naprave takve grube greške i loše procjene, to je za sramotu. Ne mogu reći da se Realu šteli, ali nemaju isti kriterij suđenja kao sve druge ekipe u Španiju.
Tarik2005
Ja navijam za Real,slazem se da suđenje nije bilo posteno,ali Real je u puno boljoj formi od Barcelone i bilo bi fer da Real osvoji la ligu..
NodzeRM
Svi vi koji ste protiv Real-a.. svi neki strucnjaci. Pa majka mu stara budi malo realan. Ne valja vam sad ni VRR,ha? Penal ko kuca!.
MirzaBarucic
Naočale jarane, pod hitno. Vinicius totalno fulao šut. Taknuo ga nije.
NodzeRM
Da, jarane. Pod hitno Naočale. Pogledaj sekundu prije suta pas vidjeti.
re_aL7
Navijam za Real, ali ovu pobjedu ne gledam kao ostale. Sramotno suđenje. #realnogovoreci
k.i.a.19
Realno govoreci ti nisi dobar
re_aL7
Zasto? Navijaš za Real, pa ne možeš sebi priznati pravu istinu!? Ako ništa Estrada je pokvario utakmicu. I nema potrebe za nekim vrijeđanjima, tu smo da razmjenjujemo mišljenja. Ponašaj se.
k.i.a.19
Što mi drago kad se počnu javljat ova katalonska ****a..ja prosto uživam čitati komentare dok oni plaču
MirzaBarucic
k.i.T.a.19: Ko je ovdje Katalonac?.
k.i.a.19
Ma sto se neko goovance katalonsko lutiii..eto upravo u tome uzivam hahahah
turbinac
Pa nije ovo Bht premier liga pa da se namjesta hahahah
szlaja
VAR MADRID hahaha
MirzaBarucic
Kod penala za madridske gurbete NIJE BILO fizičkog kontakta. Penal poklon. Je li ovo moguće?
YouTalkinToMe
Čuj jeli moguće, pa kad je real u pitanju sve je moguce. Svim velikim ekipama sudije pomognu ponekad ali realu ne da pomognu, nego im donesu pobjedu.
NodzeRM
Sam jedan na jedan onako da osuta nije bilo saplitanja? 100% sansa za gol.
YouTalkinToMe
Ne bi mu prvi put bilo da ofula, lik je dobar ali skoro uvjek je imao onakvu zavrsnicu, faul ako je i bio, bio je prije a ne prilikom šuta.
Maestro
VAR-penal za VAReal VAR-poništi gol protiv VAReala VAR-priznaj gol za VAReal Mora se priznati da je najbolji pojedinac na terenu za VARel bio Estrada koji se grčevito borio do svog posljednjeg zvižduka za pobjedu hahaha koja lopovija
user1582302321
kmeči keru varcelonski
MirzaBarucic
Kad gurbet počne vrijeđati :) Balkanski konk
k.i.a.19
Sloboda
Bravo sudija!!!
YouTalkinToMe
Sudija igrac utakmice. Lik jedva docekao da ponisti pogodak, nije htio ni da var provjeri.
Untouchable
Dobro Jutro, jesil se naspavao Jarane ? ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti