Nespretni Aurelien Tchouameni izletio i potvrdio transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid

Kolege iz reprezentacije Francuske

Nespretni Aurelien Tchouameni izletio i potvrdio transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid

E. Ganibegović

Svakako je već jasno da će Kylian Mbappe na ljeto u Real Madrid. Zvanične potvrde još nema, ali je nespretno to potvrdio Aurelien Tchouameni.

Godinama unazad pratimo priče kako će i da li će Kylian Mbappe napustiti PSG. Sada je to konačno sigurno.

Francuska zvijezda odlučila je da neće produžiti ugovor s prvakom Francuske i na ljeto će napustiti Park prinčeva kao slobodan igrač.

Naredna destinacija u karijeri Kyliana Mbappea, očekivano, biti će Real Madrid. Naravno, zvanična potvrda za to se još uvijek čeka.

Međutim, njegov saigrač iz reprezentacije Francuske, Aurelien Tchouameni, kao da se trudi da cijeli posao potvrdi što prije.

Naime, prije nekoliko sedmica je jednu objavu na X-u o prelasku Mbappea u Real Madrid komentarisao emojijem kokica.

Oglasi

Sada je otišao nešto dalje. U razgovoru za medije otvoreno je govorio o Mbappeu i Real Madridu.

"Španci su svjesni kakav je igrač Kylian, iako će njegovu veličinu shvatiti tek kada ga budu gledali svaki dan", rekao je mladi veznjak za Telefoot.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, 24-godišnji Tchouameni je u Real Madrid stigao u ljeto 2022. godine za 80 miliona eura koliko je Kraljevski klub uplatio Monacu.

Zajedno s Kylianom Mbappeom na terenu je igrao 25 puta. Jasno, sve u selekciji Francuske, a prvi put, zanimljivo, 2021. godine protiv BiH kada je rezultat bio 1:1.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi