Modrić bi za vikend mogao doživjeti neugodnu situaciju: Dres je jedan,a  žele ga devetorica rivala

Ikona je sjajni hrvatski vezista

Modrić bi za vikend mogao doživjeti neugodnu situaciju: Dres je jedan,a žele ga devetorica rivala

Samir Mlaćo

Luka Modrić izaziva veliku pažnju gdje god se pojavi. Iako se već duže vrijeme priča o njegovom odlasku, Kraljevi su svjesni kakvo blago imaju u ekipi.

Modrić je mnogo cijenjen širom svijeta, a pravi haos nastao je u novom rivalu Madriđana. Naime, Real u subotu igra meč 1/16 finala španskog kupa protiv niželigaša Arandina.

Čak 22 igrača četveroligaša nadaju se dresovima Madriđana, te su svi napisali svoje želje. Zanimljivo, da čak devetorica igrača Arandina žele dres Modrića.

Trojica su izrazili želju da dobiju dres Juda Bellinghama, a dvojica Tonija Krooosa i Rodryga. Kapiten Arandine Jorge Pesca je to potvrdio za Marcu, kazavši da je predložio saigračima da pokuše što je više moguće dresova Reala, a onda da se na treningu naredni dan održi izvlačenje.

"Bilo bi lijepo imati ovu uspomenu", naveo je on.

Šta će na kraju biti od svega ostaje da se vidi, a da li će Real spremiti nešto veći broj dresova kako bi izašao u susretu niželigašu ostaje da se vidi. Modrić je sigurno spreman pomoći i izaći u susret, a kao takav poznat je na terenu, te je i to jedan od razloga što je mnogo poštovan.

Oglasi

I ovim potezom jasno je koliko je poštovan u Španiji, a kako će reagovati brojne druge zvijezde Reala ostaje da se vidi.

Navedeni meč se igra na praznik Sveta tri kralja, kada se ljudi međusobno daruju. Čak se spominjalo i to da su iz niželigaša već poslali Realu mail sa svojim željama, no zvanične potvrde.

Kako god, biće zanimljivo ispratiti cijela dešavanja. Koliko će na terenu nastupiti Modrić i ko će prvi uspjeti d adođe do njega, odnosno da li ćemo gledati i neke nesvakidašnje scene ostaje da se vidi.

Modriću ugovor sa Realom ističe na kraju sezone, no čini se da je sve do njega. U Realu su spremni ponuditi mu novi ugovor i to će se prema svemu sudeći i desiti.

Modrić je ranije najavljivao da ima ponuda, no da je fokusiran samo na Real.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi