Real spremio iznenađenje za Luku Modrića

Mnogo ga cijene

Real spremio iznenađenje za Luku Modrića

Samir Mlaćo
U Realu već prave planove za novu sezonu, a jedno od glavnih pitanja je svakako je status Luke Modrića kojem ugovor ističe na kraju sezone.

Dosta se priča o tome da li će Modrić otići ili ipak ostati među Kraljevima.

Modrić je omiljen kod navijača, a nedavno je najavio da će se od reprezentacije Hrvatske oprostiti nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Ipak, neće reći 'zbogom' nogometu, jasno je da je sjajni vezista kao vino, što pokazuje statistika iz sezona u sezonu.

Cedena Ser navodi da će Modriću biti ponuđen novi jednogodišnji ugovor id a su u Realni veoma optimistični, odnosno vjeruju da će Hrvat pružiti ruku.

Novi ugovor će dobiti i Nijemac Toni Kroos, a upravo o njima je na oproštaju od Reala nedavno govorio Brazilac Casemiro.

"Ekipa ima 25 fudbalera, ali ja moram pričati o njima dvojici. O Modriću i Kroosu. Baš sam uživao igrati fudbal s njima i hvala njima i klubu što su od mene napravili takvog fudbalera. Ispisali smo historiju i zbog toga će ovaj klub uvijek biti najveći na svijetu", rekao je Casemiro koji je karijeru nastavio u Manchester Unitedu.

Luka Modrić se sa Realom osvojio sve što se može osvojiti, bio je i dobitnik Zlatne lopte, a sa reprezentacijom Hrvatske je 2018. godine postao viceprvak svijeta na Mundijalu u Rusiji.

Sinoć je oborio još jedan rekord u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, postao je najstarji igrač koji je bio precizan udarcem sa bijele tačke.

Pogodio je sa 37 godina i 54 dana, a do sada je to bio rekord u vlasnišvu Burak Yilmaz koji je kao igrač Lillea zabio u martu 2022. godine. Turski napadač držao je rekord sa 36 godina i 244 dana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lianessa
Dobrodošli na najbolji seks dating site - - - Hot24.pw
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi