City poveo sa 0:1

Golčina u Madridu!

13

Komentari (13)

denimen9
Koje natezanje na City od strane sudija, nevjerovatno. Pa ovako se ni Borac ne gura.
King_Kenny
@denimen9 ...sut u okvir gola nemate za 90 minuta na svom terenu,vile vas nosaju da opet ne primite 5 golova i evo jos i gol dadose.
green_dragon
Kakvo druze natezanje....Realu treba pobjeda a oni cijelu utakmicu nisu imali sut u okvir gola
denimen9
Glupi ste obojica wahahah
Dasler
@King_Kenny moli Boga da ne prodje Real, jer Luzerpul biti ponizen u finalu. Ovako ce ih City razvaliti, navikli su oni da ih Arapi trpaju
King_Kenny
...uh al ga dajdza Rile Mahrez zakuca...vise srece za Real kad se ukine VAR i kad mognu davati golove iz offsidea i kad ih sudije mognu gurati kao nekad,do tada ce im ovo polufinale biti najveci domet...
green_dragon
hahahahah....pa kako te nije sramota javiti se posle jucerasnjeg sudjenja u korist Liverpoola
Tegeltija_NO1
Hahaha Vamos Reallllll.....
Ibro
Ovo je gotovo jos deset minuta ali nemaju snage
King_Kenny
@Ibro ...gotovo je ovo bilo cim su izvukli City...zao mi sto Real nece dalje da ih Liverpool rastavi 4:0 u finalu,a sa ovim Cityjem ce biti j*beno skroz,oni ne leze Liverpoolu,ali u finalu nema favorita,to se vidjelo i prosle godine.
Nele.
Sta kazes? HAHAHAHAHAHAHA...
FahroKonjHodzic
duni vjetre malo sa neretve malo sa neretveee duni vjetreee malo sa neretve malo sa neretveee pusijona za frankovce
Tegeltija_NO1
Hahahaha Vamos Reallllll Luzeruuuuu....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.