6

Komentari (6)

user1620593935
Prije 10-ak godina grad Madrid je otkupio od Reala trening centar za 550 milijuna eura. Toliko je iznosio dug Reala. Tim novcem Real je pokrio dug, a već sljedeće godine grad Madrid prodaje nazad Realu trening centar za simboličan iznos od 1 eura. O toj temi je pričao i Beckenbauer koji je prozivao Angelu Merkel zašto Njemačka pomaže Španjolskoj koja je upala u recesiju kada Španjolska država tim novcima sanira financijske dugove Reala. Real nije najodvrataniji klub na svijetu samo zbog suđenja nego i zbog ovih "sporednih" stvari.
Ecosport
Yebem mu mater bezobraznu, cigan brazilac, i treba ****etu zviždat i psovat
vedin
Interesantno da se u čitavoj La Ligi vrijeđa samo jedan igrač!
Klicko2
HAHHAHAHAHAHAHHAA pa ovaj penal vardrid isto izrael,pokradoše sve živo,ovo crno gowno vrijeđa,provocira koga stigne i onda glume žrtvu.Najjadnije,najodvratnije,najogavnije padavičarsko smeće ikada u fudbalu.Fuj fuj fuj
Ragnar23
Dojki ga, majmuneee :)
Klicko2
@Ragnar23 dojki ga ti tome koji te je napravio.Naučio si to svakako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.