Treće poluvrijeme utakmice Osasuna - Real Madrid: Kraljevi podnijeli prijavu protiv sudije Manuere!
Vinicius Jr. ponovo je bio meta uvreda, sudija ništa nije zabilježio.

Opet je u centru pažnje Vini Jr.

Treće poluvrijeme utakmice Osasuna - Real Madrid: Kraljevi podnijeli prijavu protiv sudije Manuere!

E. Ganibegović

Iako se utakmica Osasuna - Real Madrid igrala prije dva dana, danas dobija svoj svojevrsni nastavak, novinarskim žargonom poznat kao treće poluvrijeme. Naime, Real Madrid je podnio prijavu protiv glavnog suca te utakmice.

U okviru 29. kola španske Primere Real Madrid je kao gost prije dva dana slavio protiv Osasune. Rezultat je bio 4:2 u korist Kraljeva.

Već u 18. minuti je bilo 2:1 za goste. Pogodio je Vinicius za prednost, izjednačio Budimir, da bi Carvajal vratio prednost Reala.

U drugom dijelu Diaz i Vinicius rješavaju pitanje pobjednika golovima u 61. i 64. minuti, da bi Munoz u nadoknadi ublažio poraz tima iz Pamplone.

Međutim, neće se sve na tome završiti. Fabrizio Romano je upravo objavio kako je Real Madrid podnio prijavu protiv glavnog suca te utakmice, Juana Manuere.

Oglasi

"Ovaj čovjek je izostavio, dobrovoljno i namjerno, uvrede i uznemirujuće krike više puta upućene našem igraču Viniju Jr., unatoč tome što su ga naši igrači uporno upozoravali u isto vrijeme kada su se događali", stoji u prijavi Reala.

Naime, Vinicius Junior je bio meta rasističkih uvreda po ko zna koji put. Ovaj put su prestupnici bili navijači Osasune, Dani Carvajal je upozoravao sudiju, ali on se pravio da ne čuje ništa i sada bi mogao snositi sankcije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati situacija. Hoće li Juan Manuera doiti neku suspenziju nakon svega? S obzirom na veličinu Real Madrida i utjecaj koji ima, to se i očekuje. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko2
HAHHAHAHAHAHAHHAA pa ovaj penal vardrid isto izrael,pokradoše sve živo,ovo crno gowno vrijeđa,provocira koga stigne i onda glume žrtvu.Najjadnije,najodvratnije,najogavnije padavičarsko smeće ikada u fudbalu.Fuj fuj fuj
5 1
vedin
Interesantno da se u čitavoj La Ligi vrijeđa samo jedan igrač!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi