Real Madrid nakon Jovića i Hazarda večeras potvrdio još jedno pojačanje!

Ferland Mendy stiže na Bernabeu

Real Madrid nakon Jovića i Hazarda večeras potvrdio još jedno pojačanje! · Zvanično

E. Čaušević

Real Madrid je veoma aktivno počeo sklapanje igračkog kadra za novu sezonu.

Kraljevi su prvo doveli Luku Jovića koji je danas predstavljen na Santiago Bernabeu, a nakon toga potvrđen je i veliki transfer Edena Hazarda koji je stigao iz Chelseaja.

Hazardovo predstavljanje je zakazano za sutra, a kraljevski klub je svoje navijače iznenadio večeras novom objavom i potvrdom da će dres ovog kluba od naredne sezone nositi i Ferland Mendy.

Ovaj igrač je oduševio sve predstavama u dresu Lyona i skrenuo je interes mnogih klubova. Iako se povezivao s Barcelonom na kraju je izabrao Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mendy je s Kraljevima potpisao ugovor do ljeta 2025. godine i on će na Santiago Bernabeu biti predstavljen naredne srijede.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Real madrid prvi klub koji je potrosio u jednom roku preko 300miliona eura i naravno nijedan portal to nije objavio. Rekord je srusen niko pojma nema! Zasto! Zato sto nisu veliki strucnjaci ko ja!
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi