Zbog izlaska na Santiago Bernabeu niko nije imao tremu kao danas Luka Jović

Veliki korak u njegovoj karijeri

Zbog izlaska na Santiago Bernabeu niko nije imao tremu kao danas Luka Jović

E. Čaušević

Mladi srbijanski napadač Luka Jović od danas je i zvanično novi fudbaler Real Madrida.

Jović je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u dresu njemačkog Frankfurta, a pored mnogih ponuda odlučio je na kraju da jednostavno ne može odbiti poziv iz Real Madrida.

Ovaj 21-godišnji napadač danas je zvanično predstavljen na Santiago Bernabeu gdje ga je dočekao veliki broj navijača kraljevskog kluba.

No, ono što je mnogima bilo veoma simpatično jeste činjenica da je Jović imao veliku nervozu zbog izlaska na kultni stadion. Dok je bio u tunelu na njemu se vidjelo da ima ogromu tremu, te jednostavno nije znao šta da radi.

Međutim, kada je izašao na stadion dočekan je velikim ovacijama navijača Reala koji su očito veoma zadovoljni prvim transferom Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trend predstavljanja novih igrača na Santiago Bernabeu nastavlja se već sutra kada će zvanično ugovor potpisati Eden Hazard koji je sigurno najveće pojačanje ovog ljeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vbor
Nek je Dzeko uspio jebo vas on, dajte mu slanine hahah
1 7
Liverpool
prevara lik. zapamtite me da ce propasti u realu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi