Niko nije na tako gospodski način predstavio dresove kao danas Real Madrid

Dizajn koji vraća 20 godina unazad

Niko nije na tako gospodski način predstavio dresove kao danas Real Madrid

E. Čaušević

Real Madrid je ove sezone sve iznenadio sjajnim igrama, te je kraljevski klub već osigurao titulu prvaka Španije i borit će se i za trofej u Ligi prvaka.

Kraljevi su bili skoro otpisani pred početak sezone kada je u pitanju Liga prvaka, ali su na maestralan način došli do finala gdje će 28. maja u Parizu igrati protiv Liverpoola.

Jasno je da su sve misli okrenute ka finalu Lige prvaka, ali u Real Madridu već razmišljaju i o novoj sezoni.

Naime, Real Madrid danas je zvanično predstavio domaću garnituru dresova za novu sezonu.

Adidas je uradio još jednom odličan posao, a dresovi i font slova i brojeva neodoljivo podsjećaju na one iz sezone 2001/02. Taj dizajn je bio inspiracija i za ove dresove, a Real ih je zaista predstavio na gospodski način.

Bijela boja je uvijek bila "gospodska" i u Realu su se potrudili da na taj način predstave svoje nove dresove. Uz sadašnje igrače kluba Karima Benzemu i Davida Alabu, na fotografiji su i legende iz te generacije, a to su Raul, Iker Casillas i Roberto Carlos.

Oglasi

Ovaj dizajn vraća navijače Reala u prošlost i posebno na finale Lige prvaka iz 2002. kada je Real pobijedio Bayer Leverkusen sa 2:1 jednim od najljepših golova koje smo ikada vidjeli, a naravno postigao je Zinedine Zidane.

Image

Image

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

Image

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

huizju
Stvarno lijepo predstavljeno, bas gospodski sto bi se reklo
6 1
kurjak
Bijeli dresovi nego šta.Zna se ko su doktori na zelenom terenu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi