Realov promašaj od 100 miliona uništio protivnika, fotografije su uznemirujuće

Sudija šokirao odlukom

Realov promašaj od 100 miliona uništio protivnika, fotografije su uznemirujuće

A. Čaušević

Čini se da Real Madrid ne može odigrati niti jedan meč bez sudijskih polemika.

Carlos Akapo je bio primoran da napusti igru u 75. minuti utakmice Cadiz - Real Madrid nakon što je na njega brutalno startao Eden Hazard.

Sudija Mateu Lahoz je pokazao žuti karton Realovom promašaju od 115 miliona eura, a nakon utakmice Akapo je objavio uzmirujuće fotografije.

Na jednoj od fotografija se može vidjeti rana koju je Belgijanac napravio ovom fudbaleru te je Akapo javno izrazio nezadovoljstvo sudijskom odlukom.

[twitter]https://twitter.com/carlosakapo/status/1525938571416416258[/twitter]

Pokazao je i snimak stopala uz poruku da ima lom metatarzalne kosti te je svojim igračima poručio da "poginu" u posljednjem kolu pred meč odluke.

Oglasi

Utakmica Cadiz - Real je okončana 1:1 te je klub sa juga Španije u zoni ispadanja uoči posljednjeg kola i gostovanja Alavesu.

S druge strane Hazard je zaigrao nakon nekoliko mjeseci pauze, a svoj povratnički meč očigledno neće pamtiti po lijepom.

Inače, prije utakmice Carlo Ancelotti je kazao da će iskusni ofanzivac i naredne sezone igrati u Real Madridu s ciljem da dokaže svoj kvalitet.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Hazardov je plan veoma jasan. Ostaje i jako je motivisan jer nije bio na nivou proteklo vrijeme i želi da pokaže svoj kvalitetet. Želi dokazati da je kvalitetan", kazao je trofejni trener.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
@King_Kenny vidio je “novinar” tvoj komentar pa je prepravio grešku a komentar obrisao da niko nezna hahahah
5 0
denimen9
Opasan start, žuti karton, utakmica nebitna, sve regularno.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi