On je novi kralj Madrida - Emotivna objava Mbappea izazvala oduševljenje među navijačima Reala!

Ispunio svoje snove

On je novi kralj Madrida - Emotivna objava Mbappea izazvala oduševljenje među navijačima Reala!

Esmer Oštraković

Praktično je bilo samo pitanje trenutka kada će Kylian Mbappe biti predstavljen kao novi igrač Real Madrida, a to se večeras zvanično i dogodilo.

Tako već imamo navjeći transfer ovog ljeta i naravno da niko ne može nadmašiti ovo što se večeras dogodilo u glavnom gradu Španije.

Još prije dvije godine bio je Mbappe na korak od prelaska u Real Madrid, ali tada je odlučio produžiti ugovor sa PSG-om.

Ove godine je upravi svog sada već bivšeg kluba najavio da na kraju svog ugovora kao slobodan igrač na pušta klub, te je svima postalo jasno da će obući dres Real Madrida.

Francuski reprezentativac je za PSG odigrao 308 mečeva i postigao čak 256 golova uz 108 asistencija, te je od dolaska iz Monaca izrastao u jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Oglasi

Uz to, zabio je 46 gola u 77 nastupa za francusku reprezentaciju od čega se posebno ističe hat-trick u finalu Svjetskog prvenstva 2022.

Nakon što je potpisao ugovor sa Real Madridom na društvenim mrežama se oglasio i sam Francuz.

"San se ispunio. Tako sam sretan i ponosan što sam se pridružio klubu mojih snova.

Niko ne može razumjeti koliko sam uzbuđen. Ne mogu dočekati da vidim navijače Real Madrida. Hvala svima za nevjerovatnu podršku. Hala Madrid", napisao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uz tekst Mbappe je objavio i nekoliko fotografija sebe dok je još bio dječak naravno u opremi Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1668888234
Svaka ti cast
0 0
Madridista
I bez njega bi a posebno će s njim uslijediti dugogodišnja dominacija kako španijom tako i evropom. Draga katalonska sirotinjo imate apaurine na akciji, obezbjedite se na vrijeme.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi