Nije znao da se sve snima: Mbappe rekao Macronu kada će Real Madrid ozvaničiti njegov dolazak

Kraj još jedne sage

Nije znao da se sve snima: Mbappe rekao Macronu kada će Real Madrid ozvaničiti njegov dolazak

Endin Čaušević

Kylian Mbappe karijeru će nastaviti u dresu Real Madrida, a da je s Kraljevima već sve dogovoreno i potpisano potvrdio je jutros francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu.

Već nekoliko godina traje saga oko Mbappea i Real Madrida, ali sada je jasno da će francuski napadač konačno potpisati za kraljevski klub.

Mbappe je prije dvije godine bio pred potpisom za Real, Nasse Al-Khelaifi je tada u sve uključio francuskog predsjednika Macrona s kojim je uspio da nagovori napadača PSG-a da ostane u Parizu.

Takvom scenariju Parižani su se nadali i ovaj put, ali nisu uspjeli jer je Mbappe očito već davno odlučio da je vrijeme da napusti PSG i pronađe novi izazov.

Taj izazov će nakon nekoliko godina špekulacija i čekanja biti Real Madrid i u to više nema dilema. Mbappe i Florentino Perez su sve dogovorili još prije nekoliko sedmica, te se čeka samo zvanična potvrda.

Što se tiče zvanične potvrde ona će prema svemu sudeći stići do kraja dana što je Mbappe potvrdio kada je danas imao kratak razgovor s Macronom.

Oglasi

Predsjednik Francuske posjetio je reprezentaciju ove zemlje koja se sprema za Evropsko prvenstvo, a kada se pozdravljao s Mbappeom pitao ga je za situaciju oko Real Madrida.

"Kako si? Je li potpisano?", pitao je Macron francuskog napadača, a on je kratko klimnuo glavom u znak potvrde.

Nakon toga Macron je pitao Mbappea kada će sve biti ozvaničeno, te mu je on odgovorio: "Večeras, večeras".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve to snimala je kamera, a video se ubzo pojavio na društvenim mrežama i sada je već svima jasno da je Mbappe novi igrač Real Madrida.

U Realu su čekali završetak sezone i odigravanje utakmice finala Lige prvaka, te je bilo jasno da će Mbappeov potpis biti ozvaničen prije početak Evropskog prvenstva kako bi se i sam igrač mogao maksimalno fokusirati na to takmičenje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kulla_Ado
Aferim momcino!!
1 0
Alenizmostara
Nocima nisam spavao hahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi