Real Madrid objavio igrački kadar na zvaničnoj stranici, a svi se pitaju gdje je James Rodriguez

Očito ne računaju na njega

Real Madrid objavio igrački kadar na zvaničnoj stranici, a svi se pitaju gdje je James Rodriguez

E. Čaušević

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Real Madrid.

James je prethodne dvije sezone igrao na posudbi u Bayernu, ali je napustio minhenski klub i vratio se u Real. Nakon što se Marco Asensio teže povrijedio očekivalo se da bi Zinedine Zidane konačno mogao pružiti Jamesu šansu u Real Madridu.

Međutim, prema pisanju španskih medija to se neće desiti i Kolumbijac se još uvijek nalazi na transfer listi. James se najviše povezivao s prelaskom u Napoli s kojim Kraljevi još uvijek pregovaraju.

Da ne računaju na njega najbolje se pokazalo kada je Real Madrid unio promjene u igračkom kadru na zvaničnoj stranici. U ekipi su igrači koji su došli ovog ljeta, a ostatak tima se morao fotografisati u novim dresovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, mnogi su odmah zapazili da tu uopšte nema Jamesa kao da on i nije igrač Reala. To je jasan znak da ga kraljevski klub što prije želi prodati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

re_aL7
Za Jamesa nema mjesta, a jedan Vasquez godinama igra, koji ni upola nije igrac kao Kolumbijac
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi