Real Madrid objavio kako će izgledati novi Santiago Bernabeu

Danas prezentacija na Bernabeu

Real Madrid objavio kako će izgledati novi Santiago Bernabeu

E. Čaušević

Real Madrid je prije nekoliko godina objavio da se sprema rekonstrukcija Santiago Bernabeua, to je danas i zvanično potvrđeno.

Kraljevski klub je na zvaničnoj stranici objavio da će rekonstrukcija Santiago Bernabeua sigurno biti napravljena u narednim godinama, a danas će se predstaviti i cijeli plan.

Real Madrid je zakazao press konferenciju zbog novog stadiona, a sve planove će otkriti predsjednik ovog kluba Florentino Perez.

Kraljevi su to potvrdili i na Twitteru, te objavili jednu fotografiju kako će novi Santiago Bernabeu izgledati u budućnosti. Ova slika je oduševila navijače koji su oduševljeni vanjskim izgledom novog stadiona svog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na današnjoj press konferenciji će se otkriti i kada će početi radovi na rekonstrukciji stadiona Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi