Realov plan - petorica slobodnih!
Foto - EPA

Žele igrače kojima ističu ugovori

Realov plan - petorica slobodnih!

M. Šljivak

Madridski Real do kraja prelaznog roka vjerovatno neće dovoditi nove igrače.

Iako su se Kraljevi povezivali sa dovođenjem Kyliana Mbappea, to se prema svemu sudeći neće desiti i sjajni napadač će i ovu sezonu provesti u PSG-u.

Ipak, već narednog ljeta treba očekivati njegov dolazak na Santiago Bernabeu. Mbappeu ugovor ističe i očekuje se da kao slobodan igrač potpiše za Real.

Međutim, kako tvrdi list AS, Mbappe nije jedini slobodan igrač koji bi narednog ljeta mogao pojačati redove velikana iz Madrida.

Real pored njega želi još četvoricu fudbalera, a na listi pojačanja su Antonio Rudiger (Chelsea), Leon Goretzka (Bayern), Paul Pogba (Manchester United) i Eduardo Camavinga (Rennes).

Sa svim fudbalerima Real se povezivao i ranije. Do transfera međutim nikad nije došlo, ali će rukovodstvo kraljevskog kluba pokušati da osigura njihov potpis već početkom nove godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svi ovi fudbaleri su, ako ne potpišu nove ugovore sa ekipama, slobodni za pregovore već od prvog dana januara i Real to namjerava iskoristiti i dovesti ih potpuno besplatno.

Isto su Kraljevi napravili i ovog ljeta kada je u klub kao slobodan fudbaler stigao David Alaba iz Bayerna, a vidjet ćemo hoće li narednog uspjeti da dovedu barem nekog od ovih fudbalera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZIZOU1234
Ovi novinari,ako se mogu nazvati novinarima,su meni super...Ljudi bolje znaju od samog kluba i uprave šta ko želi dovesti i uraditi...i naravno šta je ko rekao...Žalosno
1 4
Jasminn
Samo problem je sto svi ovi igraci su takvi da ce ih zeliti i ovaj i onaj. Da ne nabrajam sad sve klubove. Eto samo ce ih Real htjeti i to dzabe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi