Mbappe je samo "navlakuša" Ancelottija - Real Madrid dovodi dva igrača Manchester Cityja!
FOTO: EPA

Tvrde španski mediji

Mbappe je samo "navlakuša" Ancelottija - Real Madrid dovodi dva igrača Manchester Cityja!

E. Oštraković

Dok cijeli svijet bruji o eventualnom transferu Mbappea u Real Madrid, španski mediji prenijeli su neke nove, zaista nevjerovatne informacije.

Naime, prema pisanju medija iz Španije, Real Madrid uopšte nema namjeru da dovede Mbappea nego želi dva igrača Manchester Cityja, ali Mbappea koriste kao "navlakušu" da bi se što manje pisao o njihovim pravim poslovima koje planiraju.

Tako se na listi želja za ljetni prijelazni rok nalaze samo dva imena, a obojica su fudbaleri Manchester Cityja.

Prvi je napadač, a to je naravno Erling Haaland kojeg Ancelotti želi da od narednog ljeta gleda u dresu Real Madrida i za kojeg vjeruje da je bolji napadač od Mbappea.

Iako je 2022. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Manchester Cityjem, navodno je Haaland dostupan za klubove koji nisu iz Englske za samo 86 miliona funti.

Oglasi

Kako prenose novinari Munod Deportiva pregovori su već krenuli i navodno idu izvrsno, te problema oko dovođenja Haalanda narednog ljeta ne bi trebalo biit.

Međutim, španski mediji tvrde da neće samo Haaland put Madrida, nego će isto uraditi i Yan Couto fudbaler Manchester Cityja koji je na posudbi u Gironi.

On ove sezone igra zaista fenomenalno na poziciji desnog bega, te je u 23 odigrana susreta postigao dva gola i upisao šest asistencija za svoju ekipu.

Sjajnim igrama zaslužio jei poziv u reprezentaciju Brazila, te je doigrao utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Venezuele i Urugvaja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još uvijek nije poznato koliko novca će Real Madrid morati da izdvoji za njegovo dovođenje, ali nakon sjajnih partija Manchester City ga sasvim sigurno neće pustiti za "male" pare.

Osim toga, imaju veliku šansu da zarade na njemu jer su ga doveli za samo 5.5 miliona funti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije