Real Madrid poslao ponudu za Neymara: Sada je jasno zašto je Zidane izostavio Modrića iz ekipe
Luka Modrić je izostavljen iz ekipe Reala za meč protiv Salzburga

Hrvat bi čini se mogao napustiti Madrid ovog ljeta

Real Madrid poslao ponudu za Neymara: Sada je jasno zašto je Zidane izostavio Modrića iz ekipe

S. Pašalić

PSG je odlučio da se riješi Neymara, a to je pokazao i posljednjim potezom.

Naime, prvak Francuske je ponudio Brazilca Real Madridu, Manchester Unitedu i Juventusu, ali ne i Barceloni iako je katalonski tim bio spreman da ga vrati na Camp Nou.

Katalonci su pokušavali sa ponudama koje su uključivale i neke igrače poput Coutinha i Dembelea, ali Parižani nisu bili zadovoljni s njima pa je Brazilac i dalje u Parizu.

Ipak, to bi se moglo promijeniti s obzirom da najnovije informacije govore da je Real Madrid odlučio da pokuša sa istom taktikom kao i Barcelona pa je poslao ponudu koja uključuje 120 miliona eura i Luku Modrića.

Real Madrid danas igra prijateljsku utakmicu sa RB Salzburgom, a trener Zinedine Zidane je izostavio hrvatskog veznjaka iz ekipe za ovaj meč, pa je vrlo moguće da je to upravo zbog toga što ga je Kraljevski klub ponudio PSG-u.

Neymar je nezadovoljan u Parizu i u velikom je sukobu sa čelnim ljudima kluba i svakako bi želio otići. Iako je preferirao odlazak u Barcelonu, s obzirom na trenutnu situaciju jasno je da bi mogao prihvatiti odlazak i u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rijad1919
Neymar je rekao :"Ako ne uspijem preći u Barcelonu s ponosom ću nositi dres PSG
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi