Zidane u velikim problemima pred okršaj protiv Atalante

Ostao bez skoro cijele odbrane

Zidane u velikim problemima pred okršaj protiv Atalante

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida 24. februara igraju u gostima protiv Atalante prvi meč osime finala Lige prvaka.

Kraljevski klub se ne nalazi baš u zavidnoj formi u posljednje vrijeme, a Zinedine Zidane ima ogromnih problema s povrijeđenim igračima.

Real je sinoć na svom terenu rutinski savladao Getafe sa 2:0, no Zidane je nakon utakmice protiv gradskog rivala imao novu glavobolju.

Naime, u 66. minuti s terena je morao izaći Marcelo koji je zadobio povredu lista. Prve informacije govore da će iskusni Brazilac van terena biti oko tri sedmice i da će propustiti meč protiv Atalante.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

To je za Zidanea veliki hendikep jer će biti skoro bez cijele defanzivne linije. Prije Marcela povrijedili su se Sergio Ramos, Dani Carvajal, Eder Militao i Lucas Vazquez.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Ode čovjeku sav roster D:
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi