Real Madrid prvi put nakon 15 godina na meču Lige prvaka nije imao šut u okvir gola

Očajno izdanje Kraljeva u Parizu

Real Madrid prvi put nakon 15 godina na meču Lige prvaka nije imao šut u okvir gola

Endin Čaušević

Real Madrid večeras je ubjedljivo poražen u gostima protiv PSG-a sa 3:0 u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Kraljevski klub je veoma loše otvorio sezonu u Ligi prvaka gdje je tradicionalno jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja. Iako PSG večeras nije mogao računati na Neymara, Mbappea i Cavanija ipak je došao do sigurne pobjede.

PSG je upisao trijumf sa 3:0, a sjajan meč odigrao je nekadašnji igrač Real Madrida, Angel Di Maria. Koliko je Real večeras bio slab najbolje pokazuje statistika.

Naime, ovo je prva utakmica nakon sezone 2003/04. u Ligi prvaka da Real Madrid nije imao niti jedan jedini udarac u okvir gola. S obzirom da su u napadu večeras igrali Hazard, Bale i Benzema zaista je šokantan podatak da Kraljevi nisu uputili udarac u gol Keylora Navasa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon prvog kola Real Madrid je trenutno na posljednjem mjestu, a ispred je PSG sa tri boda, te Club Brugge i Galatasaray koji imaju po jedan bod nakon što su danas odigrali meč bez golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
a 2 ponistena gola
1 6
gumenakita
sreca pa je mali nosonja igrao,sve je povezao pa razvezao,najbolji u selu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti