Zidane: S Hazardom od prve minute protiv PSG-a
Foto: EPA

Trener Reala pred PSG

Zidane: S Hazardom od prve minute protiv PSG-a

Večeras se na Parku prinčeva u Parizu igra veliki derbi grupe A Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida.

Real, po običaju, i ove godine važi za jednog od glavnih kandidata za osvajanje 'ušatog' trofeja, a prva prepreka na tom putu za Madriđane bit će duel s PSG-om u kojem će biti jači za Edena Hazarda.

Pojačanje vrijedno više od 100 miliona eura konačno je spremno i od prve minute će, prema Zidaneovim najavama, istrčati na teren pariškog stadiona.

"Mislim da je Hazard konačno spreman. Trenirao je u posljednje vrijeme i vjerujem kako će od prve minute početi meč protiv PSG-a", najavio je Zidane koji u doskorašnjeg fudbalera Chelseaja polaže velike nade.

"Radi se o odličnom igraču, koji može napraviti razliku, uostalom zato i jeste u Realu. Ne želim ga s nikim uspoređivati, ali njegova budućnost u ovom klubu je sjajna", poručio je francuski strateg.

Na konferenciji za medije naglasio je i kako je pred njegovim timom iznimno teška utakmica, a dotaknuo se i Benzeme za kojeg je PSG-ov trener u najavi rekao da je potcijenjen. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pokazao je kakav je igrač, on je pravi golgeter, ali prije svega timski igrač. Fantastičan je. Slažem se s Tuchelom da je on potcijenjen", istakao je.

Utakmica između PSG-a i Reala na programu je večeras s početkom 21:00 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi