Real Madrid prvi put ove sezone nije postigao gol

Remi s Villarrealom

Real Madrid prvi put ove sezone nije postigao gol

Edmir Škorić

Nogometaši Real Madrida remizirali su sa Villarrealom (0:0) u meču sedmog kola španske La Lige.

Real je u prvih šest kola ostvario učinak od pet pobjeda i jednog remija, a drugi remi stigao je večeras u duelu sa Villarrealom, koji je na Santiago Bernabeuu uspio da sačuva mrežu.

Imala je i Žuta podmornica svoje prilike, naročito u prvom dijelu, dok je uglavnom najviše šansi stvoreno pred golom gostiju, ali Karim Benzema, Vinicius i ostatak Realove družine ovaj put nije pronašao način da dođe do gola.

Ono što navijači Reala tješi jeste činjenica da ni nakon sedam kola njihov tim nema poraza, te da je i dalje sa 17 bodova na vrhu tabele. Mada, treba imati na umu da je ovo prvi meč ove sezone u kojem Real nije postigoao gol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi će u utorak ugostiti Sheriff iz Tiraspola u meču 2. kola Lige prvaka, a nakon toga će, za vikend, gostovati Espanyolu u osmom kolu La Lige, prije nego krene nova reprezentativna pauza.

Njihov večerašnji rival gostuje Manchester Unitedu u Ligi prvaka, a prvenstvo nastavlja domaćim susretom s Betisom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1607499935
No penalty , no party.
6 22
user1606950187
ciganski klub
5 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi