Real Madrid šalje beka u Bayern?

Navodno je sve dogovoreno

Real Madrid šalje beka u Bayern?

Španski mediji danas saopštavaju da je Realov Alvaro Odriazola spreman za transfer u Bayern.

Španskog defanzivca nema u ekipi Real Madrida za meč Kupa Kralja sa Unionstas de Salamancom, a mnogi vjeruju da je to zbog toga što se Odriozola sprema za odlazak u Bayern.

On bi navodno u Bayern trebao stići na posudbu - do kraja sezone.

24-godišnji desni bek se povezivao i sa Sevillom i Ahtletic Bilbaom, ali sada španski radio COPE izvještava da je Bayern uspio realizovati transfer.

Bayern se već neko vrijeme povezuje sa nekolicinom dokazanih igrača u potrazi za novim desnim bekom, ali se sada špekuliše da će Bavarci potragu ipak nastaviti na ljeto, te da će Odriozola biti privremeno rješenje.

U dogovor između dva kluba navodno nije uključena opcija otkupa ugovor s obzirom da Zinedine Zidane još nije donio konačnu odluku po pitanju Odrizoline budućnosti.

On je u Real Madrid stigao iz Real Sociedada 2018. godine za 30 miliona eura. Prošle sezone je Odriozola bio prvi izbor kada je trebalo zamijeniti Carvajala, pa je upisao 22 nastupa u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, ove sezone je sitacuija za njega drugačija s obzirom da Caravajal nema problema s povredama, a da je tu i Eder Militao.

Tako je Odriozola ove sezone upisao samo četiri nastupa za Real u La Ligi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi