Real Madrid se interesuje za dvojicu fudbalera

Žele dvojac iz Santosa

Real Madrid se interesuje za dvojicu fudbalera

Ekipa Real Madrida u sljedećim sedmicama trebala bi biti jača za dvojicu fudbalera.

Kraljevski tim zainteresovan je za dvojac iz brazilskog Santosa. Interesuje ih vezni fudbaler Lucas Lima koji ima 25 godina i koji je već ranije povezivan sa Realom.

Tada je ipak ekipa sa Bernabeua ispunila kvota igrača koji ne dolaze iz zemalja Evropske unije pa je ovaj fudbaler ostao u Brazilu. Ipak, sada će obnoviti interes za njega te se smatra da bi on veoma brzo mogao obući bijeli dres.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim njega interesuju se i za njegovog saigrača Gabriela Barbosu koji je poznat kao Gabigol kojeg će mnogo teže angažovati jer se brojni evropski klubovi interesuju za njegove usluge.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi