Real Madrid se pojačava iz Dortmunda?

Julian Brandt želja Kraljeva

Real Madrid se pojačava iz Dortmunda?

Veznjak Borussije Dortmund Julian Brandt želje je Real Madrida za ovo ljeto, prenosi Don Balon.

Los Blancosi mogu osigurati ovog 24-godišnjeg fudbalera ali samo u slučaju da pristanu platiti 60 miliona eura koliko Dortmund traži.

Inače, radi se o jednom od najboljih veznjaka Bundeslige koji je u Dortmund stigao prošlog ljeta iz Bayer Leverkusena za cifru od 25 miliona eura. Tada su ga u svojim redovima željeli vidjeti i Juventus te PSG.

Obzirom da i u redovima Milionera igra sjajnu sezonu cijena mu je porasla pa bi tako Dortmund mogao zaraditi skoro tri puta više nego što je na njega potrošio prije manje od godinu dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real vjerovatno neće biti jedina zainteresovana ekipa kada se prelazni rok otvori već se očekuje da se ponovo jave i Juve te PSG.

Brandt je u aktuelnoj sezoni upisao 33 utakmice i postigao sedam golova uz osam asistencija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ek76
Pisete gluposti, samo nek je pisat pa nije vazno sta!!!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi