Ramos ušao u svlačionicu Reala i pokazao pravo lice, igrači ostali u čudu kada su vidjeli šta radi

Tako to rade veliki igrači

Ramos ušao u svlačionicu Reala i pokazao pravo lice, igrači ostali u čudu kada su vidjeli šta radi

Endin Čaušević

Sevilla i Real Madrid remizirali su u subotu odigravši 1.1 u derbiju devetog kola španske La Lige, a u centru pažnje bio je Sergio Ramos koji je igrao protiv nekadašnjeg kluba. Ramos je vodio žustre duele s pojedinim igračima Reala, ali ono što je uradio nakon utakmice pokazalo je njegovo pravo lice.

Real Madrid nije uspio da dođe do tri boda na teškom gostovanju kod Seville što je iskoristila Barcelona koja je sinoć pobijedila Athletic Bilbao sa 1:0 i smanjila zaostatak u odnosu na Kraljeve pred El Clasico koji se igra u subotu.

No, glavna tema javnosti nakon utakmice bio je Sergio Ramos koji je igrao protiv kluba u kojem je proveo čak 16 godina svoje karijere i osvojio skoro sve što je mogao.

Ramos se ovog ljeta vratio u Sevillu gdje će vjerovatno završiti karijeru, te je pokazao kakav je ratnik. Vodio je velike bitke s igračima Reala, a bilo je tu i varnica s nekoliko njih što je izazvalo revolt navijača Reala.

Oni su kritikovali Ramosa zbog takvog ponašanja i odnosa prema nekadašnjim saigračima i klubu u kojem je proveo najbolje dane karijere. No, Ramos je pokazao da je profesionalac do kraja i da daje maksimum bez obzira protiv koga igra.

Oglasi

Međutim, iako je dobio kritike zbog pojedinih reakcija na kraju su navijači Real Madrida ipak oprostili Ramosu na ono što je radio jer su saznali šta je defanzivac Seville napravio nakon utakmice.

Poznato je da je proveo čak 45 minuta u svlačionici Reala nakon meča, a ponajviše je razgovarao s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom, no prije toga napravio je ono što je oduševilo sve.

Naime, madridski mediji objavili su da je Ramos prvo prišao pojedinim igračima Reala kako bi im se izvinio za sve ono što im je rekao tokom utakmice, a prije svega tu su se izdvojili Antonio Rudiger, Vinicius Junior i Jude Bellingham s kojima je vodio duele.

Oni su pružili Ramosu ruku i očito se i sami iznenadili što je došao kako bi se izvinio za svoje ponašanje. No, i sam je svjestan da se ne smije zamjerati klubu koji mu je dao sve i ne želi da ga navijači Kraljeva preko noći zamrze nakon svega.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Opalio je Causevu zenu pred citavim timom Reala
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi