Modrić i Ramos u svlačionici proveli 45 minuta: Španci otkrili detalje emotivnog susreta, bilo je...

Zadnji su napustili Sanchez Pizjuan

Modrić i Ramos u svlačionici proveli 45 minuta: Španci otkrili detalje emotivnog susreta, bilo je...

Admin Čaušević

Luka Modrić i Sergio Ramos su se po prvi put u klupskoj karijeri našli na suprotnim stranama nakon što je španski defanzivac napustio Real Madrid prije dvije godine. Susret za obojicu sjajnih fudbalera poslije meča je bio poprilično emotivan.

Teško da iti jedan sport može stvoriti takva prijateljstva kao što je to slučaj sa fudbalom. Najbolji primjer za to su dvojica legendarnih fudblera Modrić i Ramos.

Hrvat i Španac su skoro deset godina dijelili svlačionicu u dresu Real Madrida, jedan drugog zovu bratom i između njih je neraskidivo prijateljstvo.

Tako je bilo i sinoć na utakmici između Seville i Real Madrida, a Španci otkrivaju detalje šta se dešavalo nakon što je završen meč na Sanchez Pizjuanu.

Ako se nisu uspjeli vidjeti prije utakmice, onda su to znali kako "proslaviti" svoj susret nakon što je utakmica okončana, a španski mediji su odmah donijeli detalje.

Oglasi

Naime, Ramos je bio taj koji je ušao u svlačionicu Reala Madrida gdje se zadržao oko 45 minuta. Susret za njega je bio poprilično emotivan, ali i za neke fudbalere Kraljeva, uključujući i Modrića.

Ući u svlačionicu Reala kao protivnik za Ramosa je svakako bilo neobično, baš kao i za brojne Kraljeve pošto im je Španac dugo godina bio kapiten, prije svega Modriću, Toniju Kroosu, Daniju Carvajalu...

Poslije toga Ramos i Modrić su zajedno sa svojim porodicama odvojili i trenutak za sebe, a interesantno da su njih dvojica posljednji napustili stadion.

Što se tiče same utakmice, španski štoper nije pokazivao nikakve miliosti prema protivničkim igračima. Ulazio je u žustre duele, baš u svom stilu. Posebno je bilo napeto sa Antoniom Rudigerom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa druge strane, Modrić je novi ciklus nakon reprezentativne pauze počeo sa klupom, a Carlo Ancelotti ga je u igru ubacio u posljednjih pola sata.

Podsjećanja radi, utakmica Sevilla - Real je okončana rezultatom 1:1 što je na neki način korak nazad sa Kraljeve u borbi za titulu prvaka bez obzira što još ima mnogo da se igra do kraja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zajid08
Koji idiotizam od novinarstva...ovo je dno dna...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi