14

Komentari (14)

yes_aha
Aaa nema cile mile sa cika Perezom. Sta je on mislio da svira kad on hoce, e prc. Mislim da je kazna na mjestu, neradi kako poslodavac kaze pa normalno je da ce dobiti kaznu.
Gvardijan
A nije kaznjen sto je priznao drugi Realov gol postignut iz ofsajda?
Culer
Odjednom Manzano ne valja, a? Što niste ovako kaznili sudije nakon Almerie? Ciganija španska.
user1620593935
Realno gledano, ova seljacka ekipa iz Madrida nikad nista nije osvojila bez pomoci sudaca
Hz84
Najveći kolektiv na svijetu..tuosu
YouTalkinToMe
Ovo nije čista posla sa ovim sudijom. Mora da je na mrve nagazio jer pri čistoj svijesti i zdravoj pameti on se ovo nikada ne bi usudio napraviti fašistima, ako treba priznao bi gol i nakon što je svirao kraj. Treba ga hodži odvest.
King_Kenny
...ovaj je zlatan kakvi sude Liverpoolu i pljackaju ga u EPL...
BAJSJECAR1977
To ti je tako,kad si ga drkaš na messija čitav živt...varselona,prije uefalona
user1624121158
Ovo je samo poruka svim sudijama šta će se desiti ako probaju ošteti Real. Zašto ga nisu kaznili kada je pokrao Barcelonu protiv Reala ove sezone? Najodvratija liga ikada. Fuj. Hebo vas Real i državni projekat. Dat će Bog da im City u ligi prvaka uvali opet 4-5 komada kao i prošle godine.
Madridista
Najtužnije je što ove sudije s barcinog platnog spiska neće ništa postići. Real uzima glat. I tako će biti narednih 10 godina.
YouTalkinToMe
I mama ti ga uzima glat. Tako je bilo i prije deset godina a i narednih 10.
user1620593935
Svih ovih godina Manzano vam je bio dobar. Sta sad ne valja? Pa svi u Španiji znaju da je on Realov sudac. Unistio je i Gironu neki dan pred utakmicu sa Realom kada im je iskartonirao igrace da ne mogu igrati protiv Reala. Ostetio Barcu za penal u El Clasicu. Njega je Pique u zadnjoj utakmici u karijeri brutalno izvrijeđao jer stalno silji za Real i protiv Barcelone. Samo Pique smije reći o njemu šta misli jer se nije bojao kazne jer mu je bila zadnja utakmica u karijeri. Isto ovako je svirao kraj poluvremena kada su igraci Valencie bili pred golom Reala. Tako je i Malagi poništio gol protiv Reala 2017 godine. Sjetite se samo onog penala na Arauju koji nije svirao Barci protiv Reala ove sezone. i tada je svirao kraj poluvremena da se VAR ne gleda. Davao crvene Messiju, Neymaru, Suarezu, Lewandowskom... Nece taj ostetiti Real... Nikada.... Nisam čuo da su bivali kažnjeni oni koji su pomagali Realu... Odvratna liga
Joe17
Hahahahahaha, pod hitno psihijatru dok jos ima nade za tebe. :)
PitBull1921
Joe, momak u pravu 100%, haman samo tebi treba pomoć, al ne najjače ste mi vi, pichke, to jhebi me ako više mrzim šta od takvih ko ti, što okreću temu u svoju korist, to znaju i ptice na grani šta se pisalo zadnjih godina o Manzanu a sad odjednom ne valja Realu a ni vi jelde niste čuli za njega? Ma kakvi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.