17

Komentari (17)

Emin_Podzic
Nema nista bolje nego kad vidim tablicu a real bjezi barceloni 16 bodova pa ti @King_Kenny crkni
ubnt
Prelako . Ocekivao sam borbu , ali Madrid ima veci izbor igraca i kondiciono su strasni . Militao i Vinicius . Perfekcija .
burazengija
Tako je samo zalosno sto se Benzema povrijedio ali drago mi je zbog Jovica dobar napadac samo mentalitet izgleda kriminal.. Nadam se da Benzema nece dugo biti odsutan..
King_Kenny
...ovaj Jovic je najveca prevara u historiji fudbala...za 3 godine zabio okruglo 3 gola,sto znaci da jedan njegov gol kosta 20 miliona eura,s obzirom na to koliko je placen...najskuplji golovi svih vremena.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@Rubik cheto šta to pišeš?
Pleme li ti komplet od kuda znaš da je balya komplet ti pleme zadojeno DoDickovo.
Fujjj
Karim je TITO za prevaru Jovika. Ebo to on a ti njega .
Fujj smradu
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...nije to cheto,to ti je drugi nalog od ovog @BogatiDijasporac ...jedino me on naziva bahlijanderom,eto provjeri mu u komentarima...do duse,mozda je neko dijete iz mijesanog braka,pa se malo gubi...
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...evo,pazi...naziva me "baHlijander i poturica"...@King_Kenny Kako da cujem kad ne pricas nego tipkas, bHalija :))) Je li, poTurice? Nekrofilu bolesni :))) On bi nesto da *****, bHalijander.

BogatiDijasporac 04.12.21. 23:31
BogatiDijasporac
@King_Kenny Seljoberu mutavi, za mene si bHalija prvorazredni. Ko psuje mezar je gori od cHetnika. Poznajem Srba bruku koji su cestiti, za razliku od tebe. Jesi bHalija, i to onaj zescHi. I ne pise se *do dusHe*, konju polupismeni. Ha ja. Eto, toliko od mene iz mijesanog braka :)))
Malmi_Suomi
@King_Kenny i @BogatiDijasporac nemojte ljudi molim vas, GOTIVIM VAS OBOJICU i iz naših prepiskih nisam mogao naći ni jedan razlog da bi pisali jedan drugom " nešto "?!
Vi što imate između sebe to je vaša stvar a ja Vas gotivim šta god bilo i kako bilo dok su nase prepiske ok i normalne.
Nego... ja imam veći problem od ovog , jer me neka budala uhvatila i napravila mi preko 3000 prijava i sad ću mu se ovdje obratiti jer čita svaki moj komentar. Yebem ti mater šupčino daj još prijava sve ti yebem malo je 3000 i šta dobiješ? Evo me još uvijek ovdje p ti m. SELJOBERU!!!
Pozzz za Vas dvojicu
Malmi_Suomi
@King_Kenny i @BogatiDijasporac jutros rano je bilo pa ko glupi bosanac ne skontah na prvu.
Kakav problem neko ima od vas dvojice ako je neko iz miješanog braka, kao što sam ja KONKRETNO JA SAM i ??
Ne vidim neku razliku od mene i vas dvojice .
Lijep pozdrav i onom cheti ole.e od do još jednom. ( chete su jedno , srbi , pravoslavci drug i o treće, ko nije/ htio znati kako ja mislim i gledam na to " dijete iz miješanog braka".
Bogu hvala pa mogu da vidim i sa jedne i druge strane " poganluk " koje ima i jedna i druga strana a to je 1000%.
Pripadnik ARBiH piše.
Pozz
Mackintosh
@Malmi_Suomi Ovaj "E.Car" ti vjerovatno lupa prijave jarane. Lupa ih i drugima. Ja ih imam blizu 1000 sada, od njega skoro sve. Stigne mi 97 prijava za sat, pa 103 prijave, pa 56 i tako danima. Bolesnik. 100 prijava za sat? Bolesnik!
Mackintosh
@Malmi_Suomi Meni evo upravo sada frajer lupa. Imadoh 919, sada 930 posle minutu. Vidjeh da se neki zale, sad psiho preso na mene. Danas cu dobit ladno 400-500 prijava. Ludak. Ne mogu inace komentare uopce da otvaram sada
Malmi_Suomi
@Mackintosh ja dobih oko 59 dok sam ti pisao.
Ovo je bolesno fakat i ovome će se stati u kraj vjeruj mi.
Zamisli ti bolesnik sjedi i lupa prijave i šta dobije sa tim?
Ja ga samo izazivam MIŠU NE MOŽEŠ MI NIŠTA!!!
hahahahahaha
Mackintosh
@Malmi_Suomi Ja dobio samo 15, najmanje u zadnjih sat. Znaci preso opet na tebe hahahahahaha Ma to je ovaj "E.Car", provalio sam ga. Nisam ga ni primjecivo, iako me u vise komentara prozivo i vrijedjo. Cim sam mu odgovorio, frajer mi udara stotine prijava. Sumnjo sam na "enka" i "huntera", ali nisu oni. Haman ovaj psiho danima lista profile ljudima i lupa prijave.
King_Kenny
@Malmi_Suomi @Mackintosh ...pa ovdje ima kretena koji imaju i po 4-5 profila i sami sebi pucaju lajkove,a drugima dislajkove i sami sa sobom pricaju i podrzavaju svoje komentare...i onda se nadju meni nesto da kazu sto imam 1700+ komentara,a zamisli koliko trebas biti udaren da se nakanis prvo da napravis tolike profile i onda da ih saltas i sam sa sobom pricas...e to ti je bolestina...mene zivo boli cuna i za prijave i za minuse...ovdje ko hoce lajkove samo neka velica Dzeku,Bayern,Musu,Barcelonu,Ronalda,Messija,Manchester United i imat ce lajkova koliko hoce...
Malmi_Suomi
@King_Kenny i @Mackintosh moja luda glava ne može da shvati da neko ima više od jednog profila i da sjedim SATIMA I DANIMA i da eto ko mi se ne sviđa da mu " pucam " prijave i minuse.
Jarane nisam ni ja zbog pluseva i minusa i prijava ovdje i zato me zaboli SULTAN moj što to rade ali mi postalo dosadno otvarati notifikacije od budale koja me prijavljuje. Ja ne znam dali iko na portalu ima više od 3 hiljade/ tisuće i 300 prijava? Hahahaha bolesnik.
A Kingu moj neću ja pisati nešto da bi se svidio nekom vjeruj mi , pišem onako kako mislim i ako nekada namjerno " okrenem na za****nciju ".
Šta reći? Budale pa žive.
Jbt ja sa jednim profilom se borim nekako a veze nemam kako bih sa 2 ili 3 profila?
Vozdra za obojicu i... furat samo svoj fazon i ZDRAO-:)))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.