Slavljenička fotografija Kraljeva iz svlačionice u sjeni "zalutalog" Edena Hazarda

Belgijanac ponovo glavna tema navijača

Slavljenička fotografija Kraljeva iz svlačionice u sjeni "zalutalog" Edena Hazarda

Endin Čaušević

Real Madrid večeras je na stadionu Camp Nou deklasirao Barcelonu sa 4:0 i plasirao se u finale Kupa kralja. Igrači Reala su znali kako da proslave pobjedu i odlučili su da se zajedno fotografišu u svlačionici, ali pored svega toga u centru pažnje našao se Eden Hazard.

Kraljevski klub je u Barcelonu doputovao nakon poraza u prvom susretu na Santiago Bernabeuu sa 1:0, ali večeras su izabranici Carla Ancelottija odigrali fantastičnu utakmicu i zasluženo se plasirali u finale.

Barcelona je u prvom poluvremenu djelovala nešto bolje na terenu i imala svoje prilike, no u prvoj minuti nadoknade kao da ih je "presjekao" gol Viniciusa Juniora za 1:0 i napravio totalno rasulo u igri Blaugrane.

Kraljevi su u drugom poluvremenu bili sjajni i koristili su svaku grešku, a posebno je blistao Karim Benzema koji je zabio hat-trick i on je prvi igrač nakon Ferenca Puškaša i tek drugi u historiji koji je u dresu Reala na Camp Nouu zabio tri gola u jednom meču.

Iako je Barcelona prije toga slavila u tri od četiri El Clasica ove sezone na kraju je Real Madrid zablistao kada je to bilo najpotrebnije i deklasirao je svog najvećeg rivala, te u potpunosti utišao 95.000 navijača na tribinama.

I nakon utakmice nastalo je veliko slavlje u svlačionici kraljevskog kluba, a kako je to inače tradicija igrači su se odlučili na zajedničku fotografiju koja je veoma brzo završila na društvenim mrežama.

Oglasi

Međutim, u centru pažnje zbog ove fotografije našao se Eden Hazard koji ni večeras u El Clasicu nije dobio ni minute.

Belgijanac je nakon dugo vremena za vikend igrao za Real i očekivalo se da bi i večeras mogao dobiti šansu od Ancelottija, ali se to nije desilo.

Dok su ostali igrači Reala ponosno i sretno pozirali nakon pobjede u svlačionici stadiona Camp Nou mnogi su gledali Hazarda koji je izgledao kao da je zalutao u tu ekipu. Iako je njegov tim deklasirao najvećeg rivala jasno je da on i nije baš presretan zbog cjelokupne situacije koju ima u Realu.

Image

Također, na dodatnu provokaciju odlučio se i Dani Ceballos koji je pozirao s dresom Viniciusa Juniora koji je posebno omražen kod navijača, ali i igrača Barce. No, Brazilac je večeras odigrao sjajan meč i pored gola upisao je asistenciju i izborio penal.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Koji naslovi hahah crknite dusmani novinarski, barca dobila proslu grmilo od naslova sad Real unistio barcu glavno jel benzema posti i sta hazard radi
5 0
Adrian
Još 10 miliona za Negreiru od Benzeme.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi