Četiri tima nisu čestitala Realu na tituli, a Barcelona nije među njima

Promaklo im?

Četiri tima nisu čestitala Realu na tituli, a Barcelona nije među njima

Edmir Škorić

Real Madrid je u subotu došao do 35. titule La Lige.

Madriđani su pobijedili Espanyol s 4:0 na Santiago Bernabeu, što je značilo da mogu početi sa slavljem četiri kola prije kraja prvenstva.

Bila je to 35. titula prvaka Španije za Kraljeve, a čak 16 ih je ostvareno pod vodstvom sadašnjeg predsjednika Florentina Pereza, koji je izmamio osmijeh na lice navijača jer je na neki način nagovijestio dolazak Kyliana Mbappea na ljeto.

Realu su pristizale čestitke sa svih strana, a u Španiji postoje samo četiri tima koja se nisu udostojila čestitati Kraljevima na zasluženoj tituli. Ne, Barcelona nije među njima. Iako zakleti i vječni neprijatelj Reala, Barca je ipak odala priznanje timu Carla Ancelottija.

"Barcelona čestita Real Madridu na osvajanju 35. titule u La Ligi", poručili su iz katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za razliku od Barcelone, titulu Realu "zaboravili" su čestitati gradski rival Atletico Madrid, Sevilla, Osasuna i Espanyol, protiv kojeg su jučer igrali.

Real će bez pritiska odraditi preostala četiri meča u La Ligi, ali sada je najvažniji Kraljevima revanš polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, koji se igra u srijedu navečer u Madridu. Podsjećamo da je u prvoj utakmici bilo 4:3 za Manchester City na Etihadu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ako bude sudija neutralan City će ih pregaziti ko plitak potok
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi